Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimintaterapeutti

Foibe Oy Vantaa

Foibekartanolla tehdään uuden ajan vanhuspalveluja. Me Foibekartanolla tahdomme rakentaa hyvää elämää ja arjen elämyksiä yhdessä asukkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Valmentava työote on arvokasta ja osallistavaa vanhuutta sekä digitaalisessa maailmassa nähdyksi tulemista korostavaa.

Haemme Foibekartanoon toimintaterapeuttia ja hyvän elämän valmentajaa.

Työnkuvaasi kuuluu mm. aikuisten toimintaterapiatarpeen arviointi sekä terapiatyö. Toimintaterapia on uusi palvelumuoto Foibekartanolla, joten asiakkaiden hankinta on myös osa työtäsi. Samoin työnkuvaasi kuuluu sosiokulttuurisen työn tekeminen hyvän elämän palvelutalon asukkaille (ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen) sekä mahdollistaa asukkaiden hyvää arkea ja elämää mm. tehden hoivatyötä, perushoitoa, yhteistyötä lääkärin, läheisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Työ vaati joustavuutta, toimeen tarttumista ja kykyä oppia uusia asioita. Olet innostunut työstäsi, omaat yhteisöllisen ajattelutavan ja olet valmis laajaan työnkuvaan. Edellytyksenä on, että sinulla on laillistettu toimintaterapeutin tutkinto. Aikaisempi kokemus toimintaterapiasta, vanhuspalveluista, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta, oman työn ja työyhteisön kehittämisestä katsotaan eduksi.

Olemme Foibekartanossa edelläkävijöitä ja tämän vuoksi eduksi katsotaan taito käyttää tai halu oppia käyttämään erilaisia sähköisiä työvälineitä, kuten sosiaalisen median käyttö osana työelämää ja asukkaiden hyvää arkea. Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta Twitterissä @foibekartano ja www.foibekartano.fi. Foibekartanon alueella on eläimiä, kuten lampaita ja kanoja. Eläinten hyvästä elämästä huolehtiminen asukkaiden kanssa kuuluu osaksi jokaisen foibekartanolaisen työnkuvaan. Foibekartano on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
WWW-osoitehttp://www.foibekartano.fi
Yhteystiedotkatri.mervila-puhakka@foibekartano.fi
tai ma-pe klo 11.00-11.30 050 465 8729
Työpaikan osoiteSairaalakatu 7 A, 01400 VANTAA
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.07.2020
Jätä hakemuskatri.mervila-puhakka@foibekartano.fi
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10394072

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

39 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin