Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kahvilamyyjä

Food Chain Finland Oy Tampere

Etsimme tositarkoituksella joukkoomme uutta työtä pelkäämätöntä Sandwich Artistia pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikkoina Näsilinnankadun ja Rautatienkadun Subway®- ravintolat. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat tärkeimpinä asiakaspalvelu, leivän ja ruoan valmistus Subway® -konseptin mukaan sekä ravintolan puhtaanapito.
Lähetähän hakemuksesi meille jos koet olevasi asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, sosiaalinen ja kykenevä työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa.
Olet tiimipelaaja ja luot omalta osaltasi hyvää yhteishenkeä työyhteisössä. Olet myös joustava työaikojen suhteen sillä tarjottava työ sisältää aamu- ja iltavuoroja sekä viikonloppuisin joskus myös yötyötä. Yötyön vuoksi hakijan on ehdottomasti oltava täysi-ikäinen.
Arvostamme aiempaa Subway®- tai ravintola-alan kokemusta. Myös aikaisempi kassatyöskentely on iso plussa. Suomen kielen taito on ehdoton vaatimus.
Töitä on tarjolla 3-5 vuoroa viikossa, työtunteja min. 50 h/3 vko.
Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Huom. hakemukset vain sähköpostitse tampere.nasilinnankatu29@subway.fi TAI täytä hakemus http://www.subway.fi/fi/info/toihin. Emme valitettavasti ehdi vastata puhelintiedusteluihin.
WWW-osoitehttp://
Yhteystiedottampere.nasilinnankatu29@subway.fi
Työpaikan osoiteNäsilinnankatu 29, 33200 TAMPERE
PalkkausMara TES
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemustampere.nasilinnankatu29@subway.fi TAI täytä hakemus http://www.subway.fi/fi/info/toihin. Emme valitettavasti ehdi vastata puhelintiedusteluihin.
Ilmoitus jätetty18.08.2019
Ilmoitusnumero10065688

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin