Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä, Food Herkku Tapiola

Food Market Herkku Tapiola, Länsituulentie 7, 02100 Espoo Espoo

Food Market Herkku - laatua ja palvelua

Haluatko tulla mukaan tekemään Espoon parasta ruokakauppaa!
Haemme Tapiolan Food Market Herkkuun kahta sydämeltään aidosti ruoasta ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta herkkulaista. Meitä on kuudenkymmenen hengen upea joukkue ja meillä on aito tekemisen meininki sekä lämmin tiimihenki. Jos olet valmis heittäytymään rohkeasti Herkun eri tehtäviin, olet juuri oikea henkilö.
Täällä pääset tekemään, kokeilemaan ja kehittymään jos omaa innostusta sinulta löytyy !

Avoimena on kaksi toistaiseksi voimassa olevaa 37,5 h paikkaa, palvelulinjastoihin liha-kala-meals sekä leipä-juusto-leikkele- osastoille.

Etsimme iloisen asenteen omaavia työntekijöitä, joilla on vahva motivaatio ja aito kiinnostus asiakaspalvelutyötä kohtaan. Etsimämme henkilö on reipas, oma-aloitteinen ja kykenee tunnistamaan asiakkaan tarpeet sekä toiveet. Lisäksi haluamme, että olet huolellinen ja luotettava työntekijä sekä positiivinen tiimin jäsen. Pystyt työskentelemään joustavasti kaikissa työvuoroissa.
Edellytämme aikaisempaa kokemusta päivittäistavarakaupan myyjän työstä, mieluiten palvelulinjastosta.

Tarjoamme Sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työtiimin sekä perehdytyksen työtehtävään. Lisäksi saat mahdollisuuden oppia uutta ja edelleen kehittää ammattiosaamistasi.
HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Lähde: sok.fi

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin