Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutti

Forever Helsinki Oy / Lappeenranta Lappeenranta

FYSIOTERAPEUTTI

Oletko kiinnostunut auttamaan ihmisiä oppimaan liikkumaan kehoa oikein kuormittaen, ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja lisäämään asiakkaidesi suorituskykyä kivun poistamisen sekä toiminnan haitan korjaamisen kautta. Pihlajalinna-konserniin kuuluva Forever-kuntoklubiketju hakee nyt useammalle toimipisteelle fysioterapeutteja ammatinharjoittajiksi ja osaksi moniammatillisia tiimejämme. Olisitko sinä yksi uusista ammattilaisistamme?

Forever Fysion ammattilaiset ovat koulutettu tutkimaan liikettä ja siinä ilmeneviä haasteita. Käytämme manuaalista terapiaa avustamaan kivun hoidossa ja liikerajoitteiden vähentämisessä. Vahvuutemme on ennaltaehkäisevä ote ja asiakkaan aktivoiminen osaksi omaa kuntoutumistaan. Tämän vuoksi pyrimme hoitamaan asiakkaita liikkeen kautta ja auttamaa ymmärtämään, miten asiakas voi itse tukea omalla toiminnallaan kuntoutumistaan tai ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksia. Laadimme asiakkaan kanssa selkeät tavoitteet ja suunnitelmat niiden saavuttamiseksi. Koska lyhyen aikajänteen tavoitteilla opettaminen ei vielä ohjaudu käyttäytymiseen, panostamme pidempikestoisiin asiakassuhteisiin myös fysioterapiapuolella.

Forever on kotimainen, yli 20 vuoden kokemuksella korkeatasoisia liikuntapalveluita tarjoava kuntoklubiketju. Yrityksemme kasvaa voimakkaasti ja etsimme jatkuvasti uusia liikunta-alan osaajia edistämään suomalaisten hyvinvointia. Haemme joukkoomme nyt fysioterapeutteja osaksi moniammatillista tiimiämme.

Palvelutarjontaamme kuuluu mm. Suomen suosituinta yksilövalmennusta, Fustra, markkinoiden monipuolisin lajitarjonta, fysioterapia, hieronta sekä ryhmäliikuntaa vauvasta vaariin.

Tehtäväsi moniammatillisessa tiimissä
Työtehtäviisi kuuluu fysioterapeutin hoitotyöt osana moniammatillista tiimiämme, aktiivinen asiakashankinta ja myyntityö. Autat asiakkaitamme saavuttamaan pysyviä muutoksia arjessa, poistamaan kivun tai toiminnan haittoja, sekä lisäämään suorituskykyä. Varmistat jokaisen asiakkaan
onnistumisen ja harjoittelun jatkuvuuden.

Toivomme sinulta
Hakijoilta odotamme hyviä tiimitaitoja, myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja innovatiivista asennetta. Toivomme, että olet valmis hyppäämään oman mukavuusalueesi ulkopuolelle, halukas kehittämään itseäsi liikkeen ammattilaiseksi sekä myynnin osaajaksi. Edellytämme hakijalta fysioterapeutin ammattitutkintoa. Kertyneiden kokemusvuosien sijasta, arvostamme vieläkin korkeammalle intohimoisen asenteen kehittyä fysioterapian rautaiseksi ammattilaiseksi osana Forever-kuntoklubiketjua. Eduksi katsomme hierojan ammattitutkinnon.

Tarjoamme sinulle
Foreverilla pääset työskentelemään alan innovatiivisimmassa yrityksessä, kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Tarjoamme mahdollisuuden osallistua alan parhaisiin koulutuksiin ja kannustavan palkkiojärjestelmän. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista. Toimit tärkeänä osana fysioterapia-, hieronta- ja yksilövalmennustiimiämme ja saat laajan asiakaskunnan käyttöösi.

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen tommi.jauho@foreverclub.fi, valitut henkilöt kutsutaan erikseen haastatteluun.
YhteystiedotTommi Jauho, tommi.jauho@foreverclub.fi
Työpaikan osoitePelitie 36, 53810 LAPPEENRANTA
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty26.10.2020
Ilmoitusnumero10499308

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin