Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutti

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä Forssa

Toimi

Uusintahaku. Aiemmin hakeneet huomioidaan.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamisesta Forssan, Jokioisten, Humppilan, Tammelan ja Ypäjän kunnissa.
Haettavana on fysioterapeutin toistaiseksi voimassa oleva työsuhde kotihoidon kuntoutustiimissä, joka operoi koko kuntayhtymän alueella osana ikääntyneiden palveluiden kokonaisuutta. Tiimissä työskentelee fysioterapeutteja ja lähihoitaja.
Kuntoutustiimin tehtävänä on pilotoida, käyttöönottaa, toteuttaa ja kehittää seudun ikääntyneille suunnattuja perustason kuntoutumista tukevia prosesseja, jotka toteutetaan erilaisille asiakasryhmille kotiolosuhteissa erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa verkostoyhteistyönä.

Työssäsi vastaat osana kuntoutustiimiä ja laajempaa yhteistyöverkostoa asiakkaidemme kokonaisvaltaisesta, suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta kuntoutumista tukevasta työstä. Tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, ohjausta, neuvontaa ja avustamista.

Työtehtävissä yhteistyö on tiivistä Forssan seudulla muiden ikäihmisten palveluja tuottavien tahojen kanssa. Käytössä on LifeCare asiakas- ja potilastietojärjestelmä ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä.

Valittavalla tulee olla auto käytössään. Työssä noudatetaan yleistyöaikaa.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusehto tehtävään on lain 272/2005 § 8 tai 16.

Arvostettavat ominaisuudet: Hakijoiden eduksi luetaan perehtyneisyys ja/tai kokemus ikääntyneiden moniammatillisesta tavoitteellisesta kuntoutumisen tukemisesta. Arvostamme rohkeaa tekemisen ja kehittämisen otetta, asiakaslähtöisyyttä ja kykyä toimia tiimin jäsenenä.
Edellytämme työntekijöiltä hyviä tiimi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Sinulla tulee olla asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn vaihtelevissa työtilanteissa, positiivista työotetta ja halua kehittää itseäsi, palveluiden laatua ja asiakaskokemusta.

Vaadittavat luvat: Edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan

Koeaika (kuukautta): 4
WWW-osoitehttp://www.fshky.fi
YhteystiedotJokioisten kotihoidon aluevastaava Mari Nummela (12.7 asti), puh. 050 592 5869, mari.nummela@fshky.fi, Tiina Tuomisto, puh. 050 564 0046, tiina.tuomisto@fshky.fi
Työpaikan osoiteForssan seudun kotihoito 30100 Forssa, 30100 FORSSA
PalkkausKVTES
Työ alkaa01.09.2020, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemusHakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.sarastiarekry.fi
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391543
Työnantajan viite8411

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin