Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Röntgenhoitaja

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä Forssa

Toimi
Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä toimii seudun viiden kunnan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottajana. Hyvinvointikuntayhtymässä työskentelee noin 800 hoitotyön ammattilaista. Yksikössä tehdään natiiviröntgen-, ultraääni-,mammografia- ja magneettitutkimuksia. Työ on jaksotyötä, mahdollinen yöaikainen varallaolo.Työ on moniammatillista tiimityötä.

Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka. Tarjoamme työyhteisön, jossa on hyvä henki. Työssäsi Sinulla on vahva moniammatillinen tuki. Meillä on käytössämme kulttuuri- ja liikuntaetu ePassi, mahdollisuus vuokrata kuntayhtymän kesäviettopaikkaa ja osallistua erilaisiin kulttuuri- ja liikuntatapahtumiin. Tarjoamme Sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia röntgenhoitajan työtehtäviä radiologian yksikössä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.

Kelpoisuusvaatimukset: Röntgenhoitaja AMK tai vastaava aiempi tutkinto. Hakijoiden Ammatinharjoittamisoikeudet tarkistetaan Valvirasta.
Arvostettavat ominaisuudet: Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa ammatillista osaamista hoitotyössä, positiivista ja kehitysmyönteistä asennetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sopeutua vaihteleviin työtilanteisiin. Toivomme, että sinulla on myös työkokemusta röntgenhoitajan työtehtävistä ja kykyä toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme hyvää yhteistyötä ja asiakaslähtöistä työotetta.


Vaadittavat luvat: Edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
WWW-osoitehttp://www.fshky.fi
Yhteystiedotvs. osastonhoitaja Krista Tuominen, puh. 03 4191 3975, krista.tuominen@fshky.fi, 7:30-14:30 tavoitettavissa 17.7.20 asti, ,
Työpaikan osoiteRadiologia Urheilukentänkatu 9 30100 Forssa, 30100 FORSSA
PalkkausKVTES
Työ alkaa14.09.2020
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk, Sijaisuus
Haku päättyy31.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemusHakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.sarastiarekry.fi
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396350
Työnantajan viite8417

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin