Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö vesivoiman rakennushankkeisiin

Fortum Oyj Espoo

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 19 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme projektipäällikköä vesivoiman investointihankkeiden toteutukseen Fortumin Generation-divisioonaan. Toimipaikkasi voi sijaita Espoossa Keilaniemessä, Oulujoella Leppiniemen toimipisteessä tai Imatralla. Tehtävässäsi vastaat investointihankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä osaavan henkilöstömme kanssa.

Työnkuvaasi kuuluu toimia projektipäällikkönä vesivoiman investointiprojekteissa, vastata näissä rakennusteknisestä osa-alueesta sekä osallistua oman teknisen osa-alueen sekä projektitoiminnan kehitystyöhön. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat erilliset rakennustekniset asiantuntijatehtävät sekä rakennusteknisten konsulttien ohjaus ja valvonta.

Tarjoamme sinulle

Projektipäällikkönä ja rakennustekniikan asiantuntijana olet avainasemassa vesivoimalaitostemme uudistamis- ja perusparannusinvestointiohjelman toteutuksessa. Lisäksi olet mukana vesivoimaportfoliomme hallinnassa ja kehittämisessä osana vesivoimaorganisaatiotamme.

Työtehtävissä tulet saamaan kokemusta mm. voimalaitostekniikasta, patorakenteista ja vesirakentamisen toimintaympäristöstä.

Odotamme sinulta

Rakennusteknistä koulutusta (insinööri/DI)
Kiinnostusta ja osaamista hankinta-, rakennuttamis- ja projektitoiminnasta
Kykyä työskennellä itsenäisesti ja ottaa vastuuta
Kykyä paineen alla työskentelemiseen
Järjestelmällistä ja analyyttistä otetta työhön
Pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta löytää innovatiivisia ratkaisuja
Oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Sinulla on kokemusta toimimisesta rakennushankkeiden projektipäällikkönä, rakennuttamisesta, rakennusvalvonnasta tai rakennusurakoinnista. Rakennus- tai rakennesuunnittelukokemuksesta on tehtävässä hyötyä. Tulet työskentelemään vesivoimalaitosten, betonipatojen, tulvaluukkujen, siltojen ja rakennusten kunnossapito- ja peruskorjaushankkeissa. Vastaat rakennuttamiseen liittyvistä sopimuksista, teknisistä määrittelyistä, töiden valvonnasta ja turvallisuudesta.

Lisäksi työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta sekä suomen- ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on tehtävässä hyötyä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 17.5.2021 mennessä. Lue lisää Fortumista työnantajana kotisivuiltamme.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kimmo Vuokko, +358 50 4535 392 (kimmo.vuokko@fortum.com).

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
WWW-osoitehttp://www.fortum.fi
YhteystiedotKimmo Vuokko, +358 50 4535 392, kimmo.vuokko@fortum.com
Työpaikan osoite02150 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa oleva
Haku päättyy17.05.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.fortum.com/psc/ext/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_APP_SCHJOB.GBL?FOCUS=Applicant&JobOpeningId=12250&PostingSeq=1&SiteId=1&Page=HRS_APP_JBPST&REL_ACTION=Yes
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10695199

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin