Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähkösuunnittelija (Junior Design Engineer)

Fortum Oyj Espoo

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 9 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 4,5 miljardia euroa ja 61 % sähköntuotannostamme oli CO2-päästötöntä. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja lämpövoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme sähkösuunnittelijaa (Junior Design Engineer) Engineering and Projects -liiketoimintayksikön sähkösuunnitteluryhmään. Tulet pääosin työskentelemään Loviisan ydinvoimalaitokseen liittyvissä sähkösuunnittelutehtävissä. Muita mahdollisia tulevia työkohteitasi voivat olla Fortumin osaomisteisille vesi- ja ydinvoimalaitoksille tai ulkoisille asiakkaille tehtävät projektit.

Tehtäviisi kuuluvat ydinvoimalaitosten sähköjärjestelmien suunnittelu-, hankinta- ja luvitustehtävät. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä eri tekniikan alojen asiantuntijoiden kanssa ja pidät yhteyttä sekä sisäisiin että ulkoisiin sidosryhmiin.

Pääasiallisesti työskentelet Espoossa, mutta työhösi kuuluu käyntejä myös voimalaitoksilla.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtäväalueen voimalaitoksen sähköjärjestelmien suunnittelun parissa. Saat mahdollisuuden kehittää ja hyödyntää omaa osaamistasi asiantuntevassa ja tiimihenkisessä organisaatiossa, joka koostuu noin parista sadasta ydinvoima-alan asiantuntijasta.

Sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua suomalaisten ja kansainvälisten ydinvoimatoimijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle myös kattavan perehdytyksen ydinvoimatekniikan alaan.

Odotamme sinulta

Koulutusvaatimuksena sähkösuunnittelijan tehtävään on korkeakoulututkinto sähkövoimatekniikasta tai soveltuva alempi korkeakoulututkinto.
Sinulla on muutaman vuoden kokemus teollisuuden tai voimalaitosten sähköjärjestelmien suunnittelu- tai toimitusprojekteista, tai voit olla työurasi alkuvaiheessa. Sähkönjakelutekniikka ja -laitteet sekä niihin liittyvät määräykset tulevat tutuiksi tehtävässäsi mutta aiempi osaaminen näillä osa-alueella on sinulle hyödyksi.

Toivomme, että CAD-suunnitteluohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista hallintaa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Työskentelytavoiltasi olet oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen. Käytät tehokkaasti hyödyksi yhteistyötaitojasi, jotta projektisi toteutuva parhaalla mahdollisella tavalla. Olet valmis ja halukas kehittymään ydinvoima-alan ja sähkösuunnittelun ammattilaisena.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointityökalumme kautta viimeistään 1.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköjärjestelmien tuotepäällikkö Ari Kanervalta, 040 726 7189 tai sähköpostitse osoitteesta ari.kanerva@fortum.com tai Engineering-ryhmäpäällikkö Jari Markkaselta, 040 504 6213 tai sähköpostitse osoitteesta jari.markkanen@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
WWW-osoitehttp://www.fortum.fi
YhteystiedotAri Kanerva, p. 040 726 7189, ari.kanerva@fortum.com tai Jari Markkanen, p.040 504 6213, jari.markkanen@fortum.com
Työpaikan osoiteKeilalahdentie 2-4, 02150 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.fortum.com/psc/ext/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_APP_SCHJOB.GBL?FOCUS=Applicant&JobOpeningId=9827&PostingSeq=1&SiteId=1&Page=HRS_APP_JBPST&REL_ACTION=Yes
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10062174

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin