Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laivamestari

Forum Marinum säätiö Turku

LAIVAMESTARI SUOMEN JOUTSENEEN

FORUM MARINUM on kansainvälisesti verkostoitunut merenkulun valtakunnallinen vastuumuseo ja merivoimien historiaa tallentava museo, vetovoimainen merellisten kulttuuri- ja matkailupalvelujen tuottaja ja kehittäjä sekä tapahtuma- ja kohtaamispaikkana aktiivinen toimija.

Forum Marinum -säätiö hakee toistaiseksi voimassa olevaan laivamestarin työsuhteeseen monitaitoista, museoaluksen ylläpitoon kykenevää henkilöä.

Hakijalta edellytämme perehtyneisyyttä merenkulkuun sekä laivojen huoltoon ja ylläpitoon. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Laivamestarin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää monipuolisia käden taitoja aluksen erilaisissa huolto- ja korjaustöissä, projektinhallintataitoja, joustavuutta ja luovuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä johtaa ja opastaa korjaustyöryhmää. Lisäksi sosiaalisen median osaaminen ja kiinnostus katsotaan eduksi.

Säätiö tarjoaa valituksi tulleelle mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen työtehtävän lisäksi aktiivisen ja joustavasti toimivan työyhteisön sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisää toiminnastamme voit lukea osoitteessa www.forum-marinum.fi
WWW-osoitehttp://www.forum-marinum.fi
YhteystiedotTehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa työn sisällön osalta laivamestari Timo Palovaara puhelin 040 626 7893, sähköposti timo.palovaara(at)forum-marinum.fi sekä muilta osilta toimitusjohtaja Tapio Maijala puh 050 342 4500, sähköposti tapio.maijala(at)forum-marinum.fi.
Työpaikan osoiteLinnankatu 72, 20100 TURKU
Työ alkaasop.muk.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.03.2020
Jätä hakemusHakemukset pyydetään toimittamaan 31.3.2020 mennessä sähköisesti osoitteeseen johanna.uosukainen-koskinen(at)forum-marinum.fi tai osoitteella Johanna Uosukainen-Koskinen, Linnankatu 72, 20100 Turku. Hakemukseen pyydetään liittämään CV.
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266509

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin