Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aurinkoenergia myyjä

Freebo Oy Seinäjoki

Freebo Oy tarjoaa kotitalouksille Pohjoismaiden suosituinta aurinkoenergiaa. Toimimme sekä Suomessa että Ruotsissa ja olemme toimialan markkinajohtaja. Avaimet käteen -ratkaisuna tarjoamamme Freebo Aurinkovoimala on asiakkaillemme helppo, vaivaton ja turvallinen tapa siirtyä nauttimaan aurinkoenergiasta.

Freebon tehtävä on tarjota asiakkailleen eniten iloa auringosta. Haluamme taata asiakkaillemme parhaat tuotteet ja palvelut, juuri asiakkaidemme toiveiden mukaan asennettuna.

Aurinkoasiantuntijana toimit myyjänä kasvavalla ja nopeasti kehittyvällä uusiutuvan energian toimialalla. Meitä on jo yli 200 asiantuntijaa, ja tarjoamme kaikille freebolaisille kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden edetä urallaan.

Vahvistamme Aurinkoasiantuntijoidemme myyntitiimiämme Seinäjoen alueella ja kutsumme sinut mukaan voittamaan kanssamme. Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä - ainoastaan asenteesi työntekoa kohtaan ratkaisee.
WWW-osoitehttp://freeboenergy.com
YhteystiedotJuuso Erkkilä Puh: 0451139840 rekrytointi@freebo.fi
Työpaikan osoite60100 SEINÄJOKI
PalkkausProvisio / Tulospalkkaus
Työ alkaasop. mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy10.12.2019 klo 15:00
Jätä hakemusrekrytointi@freebo.fi
Ilmoitus jätetty21.11.2019
Ilmoitusnumero10174024

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

16 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin