Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

GameStop Oy Raisio

GAMESTOP SUOMI

GameStop on maailman suurin pelien , konsolien ja -oheistarvikkeiden vähittäismyyjä. (www.gamestop.fi). GameStopilla on maailmanlaajuisesti yli 6400 myymälää ja noin 240 Ruotsissa, Norjassa, Suomessa , Tanskassa ja Irlannissa. Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Dublinissa, Irlannissa ja meillä onkin yli 1000 työntekijää ympäri Pohjoista-Eurooppaa. Etsimme nyt GameStopille uutta työntekijää joka jakaa kanssamme saman intohimon pelaamiseen, myyntiin ja asiakaspalveluun.

OSA-AIKAINEN MYYJÄ
Etsimme sinua, huippumyyjää, jolla on aito intohimo myyntiin ja pelaamiseen. Olet valmis tarttumaan haasteeseen ja omalla panoksellasi sekä reippaalla asenteella, luot kestäviä asiakassuhteita ja kasvatat myyntiä joka päivä.

Me GameStopilla tiedämme, että aktiivisella ja asiakaslähtöisellä myynnillä, saavutamme parhaan mahdollisen tuloksen. On tärkeää, että olet energinen, tuloshakuinen ja iloitset ihmisten parissa työskentelystä.

Uskomme, että hakemamme henkilö omaa jo kokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta. Eduksesi on ehdottomasti aikaisempi kokemus aktiivisesta ja asiakaslähtöisestä myynnistä. Olet siis myyjä, joka hakeutuu asiakkaan luo, etkä vain odota asiakkaan ottavan ensikontaktia. Pystyt kartoittamaan asiakkaan tarpeet nopeasti ja tarjoamaan hänelle lisäarvoa, jokaisessa tilanteessa, luoden parhaan mahdollisen ja kokonaisvaltaisen ostokokemuksen.

Yrityskielemme on englanti, joten englannin kielen taitosi tulee olla sujuvaa. Vaadimme työntekijöiltämme 18 vuoden ikää. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen ja aikaisempi kokemuksesi myynnistä otetaan huomioon.

Jos kuvaus kuulostaa juuri Sinun unelmatyöltä ja palat halusta olla mukana yhdessä maailman motivoituneimmasta yrityksestä, älä viivyttele vaan hae paikkaa välittömästi.

Join us bringing power to the players!
WWW-osoitehttp://www.gamestop.fi
YhteystiedotMyymäläpäällikkö Mika arkisin klo 15.00 - 16.00 myymälän numerosta 040 1252577
Työpaikan osoiteKauppakeskus Mylly, Myllynkatu 1, 21280 RAISIO
PalkkausKaupan alan TES:n mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaikamuu osa-aikatyö, Minimissä 5h viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.05.2019 klo 08:00
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla, osoitteeseen JobbFI@gamestop.com. Laita otsikoksi OSA-AIKAINEN MYYJÄ/MYLLY. Muista tarkistaa, että hakemuksessasi on myös puhelinnumerosi sillä emme vastaa hakemustilanteessa sähköposteihin.
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967246
Työnantajan viiteGameStop 824

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin