Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö

Generics Finland Oy finland

Generics Finland Oy on taloudellisesti vakaa kasvuyritys, jonka päätuote on Osaava-viestintäjärjestelmäpalvelu. Palvelu tarjoaa kustannustehokkaan ja luotettavan välineen kriisi- sekä organisaatioviestintään. Asiakkainamme ovat sekä julkinen että yksityinen sektori. Tutustu Osaavaan: www.osaava.fi

Haemme

Myyntipäällikköä

Siivittämään merkittävää kasvua

Vastaat palveluidemme myynnistä ja myynnin edistämisestä, jälleenmyyjäverkoston kehittämisestä. sekä syksyllä alkavasta kansainvälistymisprojektista. Osallistut myös palvelun kehittämiseen yhdessä asiakkaiden ja kokeneiden ammattilaistemme kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja osaamistasi dynaamisessa kasvuyrityksessä. Työpaikan sijainti voi olla Helsinki, Lahti tai Mikkeli, tai voit työskennellä etänä.

Vaadittavat taidot ja kokemus

Edellytämme, että sinulla on kaupallinen tai muu soveltuva koulutus sekä tuloksellista kokemusta myyntipäällikön tai vastaavasta tehtävästä. Kielitaitovaatimuksena on hyvä englannin kielen taito ja arvostamme myös ruotsin kielen osaamista. Eduksi katsotaan myös kokemus IT- ja/tai turvallisuusalasta. Ja koska olemme asettaneet kansainvälistymisen yhdeksi tavoitteistamme, työ vaatii myös jonkun verran matkustamista.

Lisätietoja

toimitusjohtaja Janne Murtomäki, puh. 0400 742 358.

Hakeminen

Hakemuksen palkkatoiveineen pyydämme lähettämään sähköpostitse Janne Murtomäelle (janne.murtomaki@osaava.fi)
WWW-osoitehttp://osaava.fi
YhteystiedotJanne Murtomäki, 0400742358, janne.murtomaki@osaava.fi
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy24.07.2020
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394673

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin