Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Menetelmäsuunnittelija koneistuskeskuksille

Global Work Ruokolahti

Global Work on vastuullinen ja luotettava auktorisoitu rekrytointialan yritys. Palveluita ovat esimerkiksi yrityskonsultointi, strateginen hallitustyöskentely, Extended DISC - valmennus (esimies-, myynti-, asiakaspalvelu- ja muutosjohtaminen), psykologiset henkilöarvioinnit, Global coaching - henkilöstön resursointi - ja kehittämiskoulutus, Global career - henkilöstön uudelleen sijoittamispalvelut, henkilöstövuokraus, rekrytointi ja kansainvälinen rekrytointi. Global Work tarjoaa organisaatioille ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden henkilöstöhaasteisiin.

Lue Global Workista lisää: www.globalwork.fi


Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen

MENETELMÄSUUNNITTELIJAA KONEISTUSKESKUKSILLE

Hakemamme menetelmäsuunnittelija pystyy tekemään asiakkaiden tilaamiin kappaleisiin maailman luokan koneistusmenetelmät teknisten piirustusten mukaisesti ja on kykenevä kehittämään olemassa olevien toistuvien sarjojen menetelmiä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Teräksinen ammattiosaamisesi koostuu fanuc- ja macro -ohjelmoinnista (FMS-osaaminen katsotaan eduksi), hallitset myös jonkin CAD-CAM -ohjelmiston, kuten SurfCamin ja tunnet AutoCadin perusteet. Tunnet käytössä olevat materiaalit, CNC-työstökeskuksien ja -jyrsimien työstömenetelmät, lastuamisen, työkalut, terät sekä kiinnitystekniikat. Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet niin oma-aloitteelliseen kuin järjestelmälliseenkin kehitystyöhön. Sinulla on alan soveltuva koulutus esim. konetekniikan työteknikon tai insinöörin tutkinto tai vastaava osaaminen kokemuksen/itseopiskelun kautta.

Odotamme hakijalta aikaisempaa useamman vuoden koneistuksen ja menetelmien kehittämisen työkokemusta. Toivomme sinulta vahvaa asiakaspalveluasennetta sekä taitoa viedä kehitysprojektit laadukkaasti alusta loppuun asti.

Hakemamme henkilö on itseohjautuva, määrätietoinen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi (ei vaatimus) sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

Metalliteollisuuden "teräsmiehelle" on tarjolla tehtävien vaativuuden mukainen palkka, kansainväliset asiakkaat ja hyvä perehdytys tehtäviin.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 15.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy.

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys, jolle on myönnetty Suomen henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisointi. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään!
WWW-osoitehttp://www.globalwork.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää wwww.globalwork.fi.
Työpaikan osoite56510 PUNTALA
Palkkaussopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaa13.01.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=1788854159&mtId=1788862013
Ilmoitus jätetty18.11.2019
Ilmoitusnumero10170821
Työnantajan viitemtId-1788862013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

19 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin