Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotantopäällikkö

Global Work Imatra

Imatran Koneistuspalvelu Oy on raskaan konepajateollisuuden alihankintakoneistuspaja. Asiakaslähtöinen toiminta, kunnossapidon huippuosaaminen, sekä toiminnallinen ja tekninen laatu, ovat tämän päivän osaamistamme. Toimitusvarmuuden ja laadun takaavat n. 10 koneistuksen ammattilaista ja merkittävät investoinnit nykyaikaisiin tuotantovälineisiin. Lisätietoja www.ikpoy.fi

Global Work on vastuullinen ja luotettava rekrytointialan yritys. Palveluita ovat esimerkiksi yrityskonsultointi, strateginen hallitustyöskentely, Extended DISC - valmennus (esimies-, myynti-, asiakaspalvelu- ja muutosjohtaminen), psykologiset henkilöarvioinnit, Global coaching - henkilöstön resursointi - ja kehittämiskoulutus, Global career - henkilöstön uudelleen sijoittamispalvelut, henkilöstövuokraus, rekrytointi ja kansainvälinen rekrytointi. Global Work tarjoaa organisaatioille ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden henkilöstöhaasteisiin.

Lue Global Workista lisää: www.globalwork.fi


Haemme Imatran Koneistuspalvelu Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Hakemamme tuotantopäällikkö johtaa raskaan konepajateollisuuden alihankintakoneistuspajan tuotantoprosessia ja toimii n. 10 työntekijän tuotanto-organisaation johtajana. Tuotantopäällikkö toimii suorana esimiehenä työnjohdolle, menetelmäsuunnittelulle ja laadunvalvonnalle. Hän vastaa osaltaan asetettujen tuotantotavoitteiden toteuttamisesta (laatu ja kustannukset), tuotannon laadusta ja työyhteisön valmentavasta johtamista. Tuotantopäällikkö on mukana budjetoinnissa ja johtaa operatiivisen liiketoiminnan kehittämistä ja tapaa asiakkaita tarvittaessa. Hän osallistuu aktiivisesti tuotannon kehitysprojektien määrittelyyn sekä tuotannonohjausjärjestelmän hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Vaadittu kokemus ja osaaminen

- Tehtävään soveltuva koulutus esim. teknikko, konetekniikan tai tuotantotekniikan insinööri tai Di
- Vähintään 5 vuoden työkokemus menestyksekkäästä esimiestyöstä, tuotannon johtamisesta ja -kehitystehtävistä
- Tehtävien kannalta olennaista on myös mittatarkkojen laatukriteerien ymmärtäminen
- Kokemusta asiakkaiden kanssa toimimisesta ja sujuvaa englannin kielen taitoa
- Osaat tulkita ja hyödyntää työssäsi haastavia teknisiä piirustuksia ja dokumentteja
- Eduksi katsotaan myös 3D-suunnitteluohjelmistojen käyttöosaaminen
- Hallitset MS Officen ohjelmistot hyvin ja sinulla on kokemusta tuotannonohjausjärjestelmistä
- Tuotantokoneiden kunnossapitoalan tuntemus lasketaan myös eduksi

Hakemamme henkilö on itseohjautuva, määrätietoinen, tavoitteellinen, vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen, sitkeä, pitkäjänteinen, järjestelmällinen, vuorovaikutustaitoinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Hän kykenee tekemään itsenäisiä päätöksiä, haluaa kehittää työtehtäviä järjestelmällisesti ja omaksua uusia asioita. Arvostamme hyvää ja selkeää suullista ja kirjallista viestintätaitoa suomeksi ja englanniksi sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Tärkeintä on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön.

Tarjoamme kehittyvän ja vakaan työympäristön sekä mahdollisuuden päästä kehittämään itsestäsi vaativan puu - ja metallin jalostusteollisuuden Service - työn ammattilaisen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tuoda meille omaa osaamistasi tuotannon johtamisesta ja samalla oppia, miten raskaita komponentteja huolletaan erittäin vaativiin teollisuuskohteisiin. Luonnollisesti tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen heti tai su 07.06.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi Tehtävä täytetään heti, kun soveltuva henkilö löytyy ja voi aloittaa työt.

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään!
WWW-osoitehttp://www.globalwork.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää wwww.globalwork.fi.
Työpaikan osoiteHarakankuja 3, 55400 IMATRA
PalkkausPalkka sopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaa03.08.2020, heti tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen työsuhde
Haku päättyy07.06.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=2013213042&mtId=2013213328
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354893
Työnantajan viitemtId-2013213328

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin