Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköasentaja ja aurinkopaneeliasentaja

Go On Lahti/VaGomet Oy Lahti

Lem-Kem Oy:n Energiatiimi koostuu energiatehokkuuden ja energia-alan ammattilaisista. Me kartoitamme kiinteistöjen nykytilanteen, suunnittelemme energiaa säästävät, laadukkaat, toimintavarmat ja turvalliset energiaratkaisut, jotka voimme toteuttaa "avaimet käteen" -ratkaisuina.

Haemme nyt Lem-Kemin Energiatiimin vahvistukseksi SÄHKÖASENTAJIA ja AURINKOPANEELIASENTAJIA projektiluontoiseen työhön.

Työtehtävät koostuvat mm. erilaisten kiinteistöjen valaisinasennuksista, aurinkosähköasennuksista ja sähköautojen latauspisteiden asennuksista. Kohteinamme ovat mm. teollisuuskiinteistöt, liikekiinteistöt, taloyhtiöt ja julkiset kiinteistöt sekä yksityishenkilöiden kiinteistöt. Asennuksia tehdään sekä sisä- että ulkotiloissa.

Voit olla kokenut ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Työt suoritetaan asiakaskohteissa, joten välillä työkohteet voivat olla kauempankin. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja huolellinen. Tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta on myös hyvät asiakaspalvelutaidot ja aito kiinnostus alan työtehtäviä kohtaan.

Sähköasentaja: Sinulla tulee olla voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortit sekä ensiapukortti (vähintään hätäEA 8 t).

Aurinkopaneeliasentaja: Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ensiapukortti (vähintään hätäEA 8 t).

Työ on aluksi määräaikainen ja kestää arviolta 3 kuukautta, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli olet etsimämme sähköasentaja tai aurinkopaneeliasentaja, jätäthän hakemuksesi pikimmiten Go Onin nettisivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.
WWW-osoitehttp://www.go-on.fi/
YhteystiedotJelena Alkunen / HR- ja rekrytointiasiantuntija, jelena.alkunen@go-on.fi, p. 044 768 0860
Työpaikan osoiteVieterikatu 11, 15700 LAHTI
PalkkausTES:in mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy21.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://go-on.fi/tyopaikat/sahkoasentajia-ja-aurinkopaneeliasentajia-9702/
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846648
Työnantajan viiteLem-Kem Oy

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin