Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Konemies-Pyöräkoneen kuljettaja

Go On Lappi-Koillismaa Rovaniemi

Maansiirto Mykkälä Oy on vuonna 1964 perustettu yritys. Aluksi toiminta tapahtui yhdellä koneella ja on vähitellen laajentunut nykyiseen tilaan.

Yrityksen tavoitteena on suorittaa työ siten, että lopputulos on LAADUKASTA. Toiminta perustuu laatutietoiseen henkilöstöön, tulokselliseen toimintaan, laadittujen sopimusten noudattamiseen ja työsuoritusten toteutukseen laadukkaasti ja aikataulullisesti tilaajan tarpeen mukaan.

Maanrakennus Mykkälä Oy:n toimintoihin kuuluu maa- ja vesirakennusalan työt, konepalvelut, putkityöt ja PEH-hitsaus, ratatyöt, purkutyöt, kaapelityöt, ruoppaukset sekä betonijätteen vastaanotto.

Haemme maanrakennusalan töihin PYÖRÄKONEEN kuljettajia Lapin alueelle.

Olet luotettava tiimipelaaja ja sinulle on kertynyt kokemusta maanrakennusalalta pyöräkoneenkuljettajan tehtävistä. Kykenet aikataulujen mukaiseen työskentelyyn ja olet tarkka työssäsi, olet etsimämme tekijä!!

Tässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä huippu tiimiin. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Laitathan hakemukseen palkkatoiveesi.

Edellytämme sinulta:
kokemusta maanrakennustyöstä
voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
suomen kielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg +358400926354, markus.nordberg@go-on.fi (ark. klo 8.00-16.00)

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).
WWW-osoitehttp://go-on.fi
YhteystiedotMarkus Nordberg, Puh: +358400926354, markus.nordberg@go-on.fi
Työpaikan osoite96100 ROVANIEMI
PalkkausTes/ Sopimuspalkka
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.03.2020 klo 18:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://go-on.fi/tyopaikat/pyorakoneenkuljettaja-12416/
Ilmoitus jätetty21.01.2020
Ilmoitusnumero10234462

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin