Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Software Developer

Go On Pääkaupunkiseutu, Helsinki

Etsimme asiakkaallemme Pointsit Oy:lle, www.pointsit.fi, kokoaikaista FULLSTACK/ BACKEND- tai FRONTEND-KEHITTÄJÄÄ Helsingin Pitäjänmäkeen.

Pointsit on suomalainen ohjelmistotalo, jonka web- pohjainen potilastietojärjestelmä on käytössä mm. Silmäasemalla. Järjestelmää on kehitetty ja ylläpidetty jo useiden vuosien ajan samojen tekijöiden toimesta, ja järjestelmällä on yhteys e-reseptiin ja Kanta.fi -järjestelmään. Kehitystyö tapahtuu yhdessä asiakasyrityksemme kanssa.

Tässä tehtävässä työskentelet potilastietojärjestelmän jatkokehityksen parissa ottaen vastuuta osaamisesi määrittelemällä tavalla järjestelmän backend- tai frontend-kehityksestä. Työskentelet osana kolmen hengen ohjelmistokehitystiimiä. Työskentely tapahtuu ketteriä menetelmiä noudattaen viikon sprinteissä. Työtä tehdään pääasiassa toimistolla Helsingin Pitäjänmäessä, mutta osittaisesta etätyömahdollisuudesta voi keskustella. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään osaavaksi kehittäjäksi yhdessä osaavien ja nuorekkaiden kollegoiden kanssa.

Edellytämme:
- Soveltuva IT-alan korkeakoulutausta (vastavalmistunut tai valmistumassa oleva)
- Osaamista seuraavista teknologioista koulun ja omien projektien pohjalta: Java, C, Python tai ReactJS
- Perustaidot tietokannoista
- Sujuva suomen kielen taito
- Oma-aloitteinen ja tarkka työskentelyote

Toivomme, että sinulla on näyttöä omista projekteista, joten liitäthän hakemukseesi linkin GitHub-tiliisi tai lisäät portfolion hakemuksesi yhteyteen.

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähde: go-on.fi

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin