Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

After Sales Manager

GO ON TAMPERE OY Tampere

Helmee Imaging Oy on Tamperelainen huipputeknologiayritys, joka tarjoaa konenäköjärjestelmiä kiiltäväpintaisten kappaleiden visuaalisen laaduntarkastukseen. Helmee:n AOI järjestelmä perustuu mullistavaan CSD-tekniikkaan, joka on Helmee:n patentoima. Helmee AOI on ainoa laite maailmassa, joka pystyy tarkistamaan kiiltävän ja kaarevapintaisen kappaleen pinnanlaadun. Helmee:n asiakkaat ovat pääasiassa autoteollisuudessa. Tämän lisäksi asiakkainamme ovat saniteetti-, kodinkone- ja pakkausteollisuus. Helmee on globaali yritys, jonka myynti, käyttöönotto ja huolto toimivat kaikkialla maailman tärkeimmillä tuotantoalueilla.

Lue lisää osoitteessa helmee.com!

Haluatko työskennellä kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä, jolla omat huipputekniset tuotteet? Onko sinulla oikea asenne ja aiempaa kokemusta?

Helmee Imaging Oy etsii nyt joukkueeseensa asiakaslähtöistä AFTER SALES & CUSTOMER SUPPORT MANAGERIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Odotamme Sinulta:
- Itseohjautuvaa työotetta ja vastuullisuutta
- Myyntiosaamista
- Tulosvastuullisuutta
- Kielitaitoa: suomi, englanti (eduksi: saksa, ranska, italia, espanja)
- Analysointi- ja ongelmanratkaisukykyä

After Sales Manager koordinoi jakelijaverkoston kanssa varaosamyyntiä, huoltoa, koulutusta, sekä asiakastukea. Hän auttaa jakelijoita ja asiakkaita ongelmatilanteissa ja rakentaa tehokkaasti ratkaisuja yhdessä Helmee:n tuotekehityksen kanssa. After Sales Manager toimii läheisessä yhteistyössä Helmee:n laitemyynnin kanssa kehittäen ja syventäen asiakkuuksia.

Helmee Imaging Oy tarjoaa uudelle tiimiläiselleen vahvan taustatuen, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä ja hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet.

Jätäthän hakemuksesi paikkaan pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Tampere, Pia Viitaharju +358 400 109 961

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.
WWW-osoitehttp://www.go-on.fi
YhteystiedotGo On Henkilöstökumppani, Pia Viitaharju +358 400 109 961
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen työ
Haku päättyy31.03.2018
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.go-on.fi/tyopaikat/job/contractor/7034
Ilmoitus jätetty20.02.2018
Ilmoitusnumero9493506

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin