Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Talousjohtaja

Go On Yhtiöt, Mikkeli Mikkeli

Platom Oy on noin 50 asiantuntijaa työllistävä ydinvoimateollisuuden asiantuntijapalveluihin ja laitetoimituksiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Asiakkaitamme ovat ydinvoima-alan toimijat Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Platomin pääkonttori sijaitsee Mikkelissä. Lisäksi Platomilaisia työskentelee Raumalla, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Haemme talousjohtajaa (CFO)

Tehtävänäsi on vastata yrityksemme taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu talouden suunnittelu, raportointi ja seuranta. Lisäksi vastuullasi ovat myös projektien talous ja yrityksen rahoituksen järjestäminen. Osallistut johtoryhmän jäsenenä yrityksen toiminnan kehittämiseen ja strategian toteuttamiseen.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta ja osaamista taloushallinnon johtamisesta sekä kehittämisestä. Arvostamme kokemusta rahoituksesta, projektien talouden hallinnasta ja IFRS:n mukaisesta kirjanpidosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin ja suomen kielen taitoa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Päämajasi voi olla Platomin konttori Mikkelissä, Tampereella, Turussa, Helsingissä tai Raumalla, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää säännöllistä läsnäoloa Mikkelin konttorilla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja työn aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Yrityksenä pyrimme aina kumppanuussuhteeseen sekä työntekijöidemme että asiakkaidemme kanssa. Kumppanuuden lisäksi toimintaamme ohjaavia arvoja ovat kasvu, rohkeus ja vastuullisuus. Voit tutustua paremmin arvoihimme ja siihen, miten ne vaikuttavat meidän toimintaamme työnantajana ja yrityskumppanina osoitteessa https://www.platom.fi/yritys/.

Jätä hakemuksesi 28.4.2019 mennessä ohessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoa tehtävästä antaa Platom Oy:n Henkilöstöpäällikkö Ville Kakkonen puh. + 358 (0)44 550 4057 tai sähköpostilla ville.kakkonen@platom.fi.
WWW-osoitehttp://www.go-on.fi
YhteystiedotVille Kakkonen puh. + 358 (0)44 550 4057, ville.kakkonen@platom.fi.
Työpaikan osoite50100 MIKKELI
Palkkauspalkkatoive
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.04.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=9957
Ilmoitus jätetty22.03.2019
Ilmoitusnumero9899215

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin