Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Business Controller / Manager

Greenstep Oy Tampere

Business Controllerin / Managerin työnkuva on konsulttimaista työtä, joka pitää sisällään kasvuyritysten controllerina toimimista, erilaisia projektitöitä, asiakkaiden neuvontaa talous- ja rahoitusasioissa sekä mahdollisesti avustamista ulkoiseen laskentaan liittyvissä tehtävissä. Lisäksi tehtäväkenttäsi voi koostua mm. muutostilanteisiin liittyvistä interim-projekteista, pienempien yhtiöiden osa-aikaisista rooleista tai projekteista, jotka liittyvät esimerkiksi taloudelliseen suunnitteluun ja raportointiin, konsernilaskentaan, yritysrahoitukseen tai prosessikehitykseen. Asiakassuhteiden luonti ja proaktiivinen upsell-mahdollisuuksien kartoittaminen kuuluvat luonnollisesti osaksi vastuitasi, sillä roolilla on vahva linkki Greenstepin omaan liiketoimintaan asiantuntijapalveluiden myynnin kautta.

Toimintamallimme on joustava, asiakkaiden tarpeista lähtevä ja roolissa pääset toteuttamaan monipuolisia taloushallinnon tehtäviä hyvin vähäisellä hallinnollisella työllä. Parasta työssä ovat mielenkiintoiset kasvua tavoittelevat asiakkaat sekä vaihtelevat ja monimuotoiset projektit.


Mitä odotamme sinulta?
Tehtävässä menestyminen edellyttää laskentatoimen tai rahoituksen KTM tutkintoa. Sinulla on kyvykkyyttä ja näyttöjä menestyksekkäästä yhteistyöstä yrityksen johdon, hallituksen ja omistajien kanssa. Omaat rautaisen taloushallinnon osaamisen, hyvän ongelmanratkaisukyvyn sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta ymmärrystä talousjohdon roolista digitaalisessa toimintaympäristössä sekä erityisosaamista joko business control, financial accounting tai rahoituksen osa-alueilla. Aiempi kokemus tilintarkastuksesta ja ja esimerkiksi KHT-tutkinto on eduksi tehtävään sopivaa henkilöä valitessa. Myös asiantuntijakollegoiden sparrailu on sinulle luontaista ja mieluisaa.

Sinulla on lisäksi arvojemme mukainen halu asiakkaan ilahduttamiseen ja vahva tahto löytää lisäarvoa tuottavia ratkaisuja Greenstepin uusille ja nykyisille asiakkaille heidän liiketoimintansa edistämiseksi. Näet kasvuyritykset talouden moottoreina ja haluat olla mukana viemässä yrityksiä kohti entistä parempaa menestystä.

Miksi Greenstep?
Teemme töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä. Greenstepin CFO-tiimissä työskentelee yli 40 huippuammattilaista ja lisäksi tukena ja sparrailukumppanina toimivat kaikki Greenstepin 230 kirjanpidon, palkkahallinnon ja HR:n ammattilaista sekä järjestelmäosaajaa. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kuudella eri paikkakunnalla. Tampereen toimistomme sijaitsee Tampereen keskustan Technopoliksessa.

Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan asiakastyössä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Jäykkien hierarkioiden sijaan liputamme tiimiajattelun ja itsensä johtamisen puolesta yhteisössä, jossa ketään ei jätetä yksin.

Kiinnostuitko? Ota uusi askel urallasi: Greenstep
Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, kuitenkin viimeistään 15.2.2019. mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Tiedusteluihin vastaa Juho Pietilänaho sähköpostilla juho.pietilanaho@greenstep.fi
WWW-osoitehttp://www.greenstep.fi
YhteystiedotSaija Tirkkonen, saija.tirkkonen@greenstep.fi
Työpaikan osoiteKalevantie 2, 33100, Tampere, 33100 TAMPERE
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.02.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://greenstepoy.teamtailor.com/jobs/171483-business-controller-manager
Ilmoitus jätetty17.01.2019
Ilmoitusnumero9820532
Työnantajan viite71117

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin