Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Pääkirjanpitäjä inhouse-projekteihin

Greenstep Oy Jyväskylä

https://greenstep.fi/rekrytointi/ura/tyo-tittelin-takana/taloushallinnon-asiantuntija-ja-konsultti) työskentelemään isommissa asiakasprojekteissa. Projekteissa työskentelet pääosin asiakkaan tiloissa (tai osittain Greenstepin toimistolta) ja sinulla on pääsääntöisesti yksi asiakasprojekti kerrallaan, joka voi kestää määräajan, tyypillisesti 6-18 kk. Tehtävässä pääset työskentelemään asiakasprojekteissa eri järjestelmissä, jotka innostavat ja haastavat sinua päivittäin. Tuot talousosaamisellasi merkittävän panoksen asiakkaiden menestykseen.

Mielenkiintoisessa tehtävänkuvassa kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan ovat avainasemassa. Tehtävässä saat paljon vastuuta ja vapautta työskennellä itsenäisesti, mutta sparrailuapunasi toimii koko Greenstep-perhe. Panostamme greenstepiläisten ammattitaidon kehittämiseen ja tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä urapolullasi!

Mitä toivomme sinulta?
- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi, KTM)
- Olet kerännyt kokemusta joko pääkirjanpitäjänä isommassa yrityksessä tai tilitoimistomaailmassa isompien asiakkuuksien hoidosta
- Kokemusta ERP järjestelmistä (esimerkiksi NetSuite, Business Central 365, SAP)
- Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Innostut työssäsi niin kollegoiden auttamisesta kuin oman osaamisen kehittämisestä ja ammattitaidon laajentamisesta. Asiantuntijana pyrit aina ilahduttamaan asiakkaita ja haluat löytää heidän tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut. Omaat itsenäisen ja reippaan työotteen, mutta sinulta löytyy aina aikaa auttaa tiimiläisiä ja haluat jakaa osaamistasi myös muille. Arvostamme ketteryyttä ja innovatiivista ajattelutapaa sekä kiinnostusta olla mukana kehittämässä asiakkaiden taloushallinnon prosesseja sekä Greenstepin yhteistä toimintaa. Toivomme sinulta erityisesti arvojemme mukaista intoa ja halua auttaa asiakkaitamme menestymään.

Miksi Greenstep?
Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut yli 400 kirjanpidon (https://greenstep.fi/kirjanpidon-palvelut) , palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen, data-analytiikan sekä järjestelmäosaajan asiantuntijaorganisaatioksi. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan vaihtelevissa asiakasprojekteissa ja tukevat näin asiakkaitamme kasvamaan. Parasta asiantuntijatyössä onkin mielenkiintoiset asiakkaamme, joista merkittävä osa tulee meille suositusten kautta. Työskentelemme läheisesti kaikkien Greenstepin asiantuntijoiden kanssa ja siksi arvostamme myös yhdessä tekemistä sekä avointa työilmapiiriä. Mahtavien kollegoiden lisäksi annamme hyvät työkalut ja jatkuvaa tukea uuden oppimiseen ja urapolun kehitykseen.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Hyvät työvälineet, ergonomiset työpisteet ja viihtyisät toimistot auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Tarjoamme myös joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, sekä kilpailukykyisen palkan ja muut hyvät työsuhde-edut tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista. Greenstepiläisenä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä ja tämän lisäksi viihtyisät toimistot myös Virossa ja Ruotsissa. (https://greenstep.fi/tilitoimisto-tampere) sijaitsee Lutakon alueella Jyväskylän keskustassa.


Oletko sinä seuraava Greenstepiläinen?
Tule mukaan osaavaan ja hauskaan työyhteisöön, jossa jokainen greenstepiläinen pääsee tekemään merkityksellistä työtä ja saa kannustavan tiimin ympärilleen. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mielummin ennemmin kuin myöhemmin! Laita hakemuksesi palkkatoiveineen 28.4.2021 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Huusko, kirsi.huusko@greenstep.fi tai 040 355 6629.

LI-AS1
WWW-osoitehttp://www.greenstep.fi
YhteystiedotAnette Salonen, anette.salonen@greenstep.fi
Työpaikan osoiteLutakonaukio 1, 40100, Jyväskylä, 40100 JYVÄSKYLÄ
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.greenstep.fi/jobs/1133048-paakirjanpitaja-inhouse-projekteihin
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10691893
Työnantajan viite224136

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin