Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palkkahallinnon konsultti, tiiminvetäjä

Greenstep Oy Oulu

Palkkahallinnon konsulttimme työskentelevät itsenäisesti sähköisten palkanlaskentapalveluiden parissa tehostaen asiakkaiden palkanlaskennan prosesseja. Greenstepin palkka-asiantuntijoiden vastuulla on laskea palkkasivukulut, laittaa palkat maksuun sekä varmistaa, että palkat on kirjattu oikeisiin kustannuspaikkoihin. Iso osa työstä on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan. Asiakasvastuullisen palkanlaskijan roolin lisäksi tiimien kasvaessameillä on tarve palkkahallinnon tiimivetäjälle. Tiiminvetäjämme ovat asiakasvastuullisia asiantuntijaesimiehiä, joiden tärkein tehtävä esimiehenä on jakaa osaamistaan ja tukea tiimiläisiä.

Greenstepissä tehdään töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä. Greenstepin palkkahallinnon tiimissä työskentelee yli 30 huippuammattilaista ja lisäksi tukena ja sparrailukumppanina toimivat kaikki Greenstepin 230 kirjanpidon, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaista sekä järjestelmäosaajaa. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.


Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kuudella eri paikkakunnalla. Oulun toimistomme sijaitsee meren äärellä aivan Oulun keskustassa.Mitä odotamme sinulta?
- soveltuvaa koulutusta (tradenomi, KTM), eduksi luetaan PHT-tutkinto

- vähintään viiden vuoden kokemusta palkanlaskennasta, eduksi lasketaan työskentely tilitoimistossa

- osaamista yhdestä tai useammasta sähköisestä palkkajärjestelmästöä, etenkin Netvisor- ja/tai Mepco-tuntemus lasketaan eduksi

- Esimiestyö edellyttää vahvaa substanssipuolen osaamista ja monipuolista kielitaitoa
- Eduksi laskemme kokemuksen aiemmista esimiestehtävistä

Henkilönä olet täsmällinen sekä sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Olet kokenut palkanlaskija ja olet innokas jakamaan osaamistasi. Sinulla on aito halu palvella asiakkaita ja näet taloushallinnon kokonaisuutena, jossa eri henkilöiden osaaminen ja yhteistyö on saumatonta.


Miksi Greenstep?

Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan asiakastyössä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Jäykkien hierarkioiden sijaan liputamme tiimiajattelun ja itsensä johtamisen puolesta yhteisössä, jossa ketään ei jätetä yksin.

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep
Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa.


Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, kuitenkin viimeistään 15.2.2019. mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.
WWW-osoitehttp://www.greenstep.fi
YhteystiedotSaija Tirkkonen, saija.tirkkonen@greenstep.fi
Työpaikan osoiteKauppurienkatu 7, 90100, Oulu, 90100 OULU
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.02.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://greenstepoy.teamtailor.com/jobs/171180-palkkahallinnon-konsultti-tiiminvetaja
Ilmoitus jätetty18.01.2019
Ilmoitusnumero9823106
Työnantajan viite71635

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

28 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin