Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Partner - Tax Services

Greenstep Oy Espoo

Etsimme Espoon tiimiimme vero-osaajaa vastaamaan uuden liiketoiminnan kehittämisestä, nimikkeellä Partner, Tax Services. Veropalveluista vastuullisena pääset työskentelemään mielenkiintoisten kasvua tavoittelevien asiakkaiden sekä vaihtelevien ja monimuotoisten projektien parissa. Työnkuva on konsulttimaista työtä, joka pitää liiketoiminnan kehittämisen lisäksi sisällään asiakkaiden neuvontaa tuloverotuskysymyksissä, ennakkotieto- ja ratkaisuhakemusten laatimista sekä omistusjärjestelyihin ja sukupolvenvaihdoksiin liittyvien toimintamallien luomista. Toimintakenttänä ovat suomalaiset yhtiöt, joilla saattaa olla myös kansainvälistä liiketoimintaa.


Vastuualueenasi on veropalveluiden ja tiimin rakentaminen vastaamaan asiakaskysyntäämme. Toimintamallimme on joustava, asiakkaiden tarpeista lähtevä ja roolissa pääset soveltamaan osaamistasi monipuolisissa tehtävissä dynaamisessa toimintaympäristössä.


Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää oikeustieteellistä loppututkintoa ja vähintään 5- vuoden työkokemusta liikejuridiikasta sekä verojuridiikan erityisosaamista. Sinulla on kyvykkyyttä ja näyttöjä menestyksekkäästä yhteistyöstä yrityksen johdon, hallituksen ja omistajien kanssa. Osaamisesi pohjalla on vahva taloushallinnon osaaminen ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot.


Sinulla on lisäksi arvojemme mukainen halu asiakkaan ilahduttamiseen ja vahva tahto löytää lisäarvoa tuottavia ratkaisuja Greenstepin uusille ja nykyisille asiakkaille heidän liiketoimintansa edistämiseksi. Sinulla on jo verkosto, jota käytät tehokkaasti työssäsi ja ymmärrät konsulttitoiminnan ytimen. Näet kasvuyritykset talouden moottoreina ja haluat olla mukana viemässä yrityksiä kohti entistä parempaa menestystä.


Keskitymme Greenstepissä onnistumisiin ja arvostamme proaktiivista sekä kehittävää otetta työhön sekä itsensä johtamiseen. Et ota asioita itsestään selvyyksinä, vaan olet oma-aloitteinen ja haluat astua ulos omalta mukavuusalueeltasi haastaen tutut ja turvalliset toimintamallit.


Miksi Greenstep?

Greenstepin 230 työstään innostunutta kirjanpidon, palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaista sekä joukko järjestelmäasiantuntijoita toimivat sparrauskumppanina kanssasi. Greenstep on laatuun keskittynyt nopean orgaanisen kasvun yritys. Vuonna 2018 kasvumme oli yli 40% edelliseen vuoteen verrattuna. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.


Meillä Greenstepissä tehdään töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa, jotka haastavat ja innostavat meitä monipuolisesti päivittäin. Teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä ja toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoossa, Jyväskylässä Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Espoon toimipisteemme sijaitsee Keilarannassa, aivan metroaseman vieressä


Innostavan työympäristön lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän hyvät kollegat ja tiimin. Katso mitä tulevat kollegasi kertovat Greenstepiläisten asenteesta:

Kiinnostuitko? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Kehittyminen ja asiakkaiden kanssa kasvaminen on yksi toimintamme kulmakivistä eikä valmiiksi viitoitetut urapolut ole meitä varten. Annamme sinulle kaikki mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä ja tarjoamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi monipuolisissa haasteissa. Ota siis seuraava askel kohti ammatillisia unelmiasi, lue meistä lisää greenstep.fi/rekrytointi.


Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Laita hakemuksesi palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 10.2.2018. mennessä.


Tiedusteluihin vastaa Juho Pietilänaho sähköpostilla juho.pietilanaho@greenstep.fi
WWW-osoitehttp://www.greenstep.fi
YhteystiedotSaija Tirkkonen, saija.tirkkonen@greenstep.fi
Työpaikan osoiteKeilaranta 5, 02150, Espoo, 02150 ESPOO
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.02.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://greenstepoy.teamtailor.com/jobs/172121-partner-tax-services
Ilmoitus jätetty18.01.2019
Ilmoitusnumero9823175
Työnantajan viite71424

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

32 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin