Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloushallinnon asiantuntija, kirjanpitäjä

Greenstep Oy Lahti

Lahden tiimi jatkaa kasvuaan ja haemme lisää osaavia asiantuntijoita joukkoomme! Taloushallinnon asiantuntijana (https://greenstep.fi/rekrytointi/ura/tyo-tittelin-takana/taloushallinnon-asiantuntija-ja-konsultti) työskentelet asiakaslähtöisellä ja proaktiivisella asenteella kasvua tavoittelevien asiakkaidemme taloushallinnon parissa. Hyödynnät laajaa asiantuntijuuttasi asiakasyritysten taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Mielenkiintoisessa tehtävänkuvassa kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan ovat avainasemassa. Tehtävässä saat vastuuta ja vapautta työskennellä itsenäisesti, mutta sparrailuapunasi toimii koko Greenstep-perhe. Panostamme greenstepiläisten ammattitaidon kehittämiseen ja tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä urapolullasi!

Mitä toivomme sinulta?
- Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi, KTM), KLT-tutkinto katsotaan eduksi.
- Aiempaa kokemusta kirjanpitotyöstä, vähintään 3 vuoden ajan.
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, eduksi katsomme ruotsin tai muiden kielien osaamisen.
- Sinulla on kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen Netvisor- ja / tai NetSuite -järjestelmistä.


Konsultoivassa työssä pyrit aina ilahduttamaan asiakkaita ja haluat löytää heidän tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut. Omaat itsenäisen ja reippaan työotteen, mutta sinulta löytyy aina aikaa auttaa tiimiläisiä ja haluat jakaa osaamistasi myös muille. Nopeatempoisessa kasvuyrityksessä arvostamme ketteryyttä ja innovatiivista ajattelutapaa sekä kiinnostusta olla mukana kehittämässä Greenstepin toimintaa. Näet haasteet mahdollisuuksina ja pyrit aktiivisesti kehittämään myös omaa tapaasi työskennellä. Toivomme sinulta erityisesti arvojemme mukaista intoa ja halua auttaa asiakkaitamme menestymään.

Miksi Greenstep?
Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut yli 400 kirjanpidon (https://greenstep.fi/kirjanpito-ja-verotus) , palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen, data-analytiikan sekä järjestelmäosaajan asiantuntijaorganisaatioksi. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan vaihtelevissa asiakasprojekteissa ja tukevat näin asiakkaitamme kasvamaan. Työskentelemme läheisesti kaikkien Greenstepin asiantuntijoiden kanssa ja siksi arvostamme myös yhdessä tekemistä sekä avointa työilmapiiriä.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota hyvät ja turvalliset työsuhteet kaikille. Modernit ja tehokkaat työvälineet tukevat asiantuntijoita onnistumaan konsultoivassa työssään. Tarjoamme myös joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, sekä kilpailukykyisen palkan ja muut hyvät työsuhde-edut tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista. Greenstepiläisenä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä ja tämän lisäksi viihtyisät toimistot myös Virossa ja Ruotsissa. Lahdessa etsimme toimitiloja, joten tämä on loistava tilaisuus päästä Greenstepin Lahden toimipisteen (https://greenstep.fi/tilitoimisto-lahti) menestystarinaan mukaan heti alusta saakka!

Oletko sinä seuraava Greenstepiläinen?
Mikäli innostuit avoimesta tehtävästä, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Greenstepin kirjanpidon tiimissä työskentelee yli 170 kirjanpidon huippuosaajaa ja haemme nyt uusia tiimiläisiä ympäri Suomen!

Hae siis mukaan mahtavaan kasvutarinaamme. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.4.2021. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä sekä Lahden toimipisteestä antaa Merja Ylipaavalniemi, merja.ylipaavalniemi@greenstep.fi / +358 40 617 6577.

LI-AS1
WWW-osoitehttp://www.greenstep.fi
YhteystiedotAnette Salonen, anette.salonen@greenstep.fi
Työpaikan osoiteAleksanterinkatu, 15110, Lahti, 15110 LAHTI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.greenstep.fi/jobs/1133099-taloushallinnon-asiantuntija-kirjanpitaja
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10691919
Työnantajan viite224149

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin