Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloushallinnon konsultti, kokenut kirjanpitäjä

Greenstep Oy Turku

Jatkamme tasaista kasvua ja haemme lisää osaavia taloushallinnon ammattilaisia tiimiimme!

Taloushallinnon konsulttina (https://greenstep.fi/rekrytointi/ura/tyo-tittelin-takana/taloushallinnon-asiantuntija-ja-konsultti) työskentelet asiakaslähtöisellä ja proaktiivisella asenteella kasvua tavoittelevien asiakkaidemme taloushallinnon parissa. Pääset hyödyntämään laajaa asiantuntijuuttasi asiakasyritysten taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Mielenkiintoisessa tehtävänkuvassa kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan ovat avainasemassa. Sparrailuapunasi toimii koko Greenstep-perhe. Panostamme greenstepiläisten ammattitaidon kehittämiseen ja tarjoamme sinulle erinomaiset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä urapolullasi!

Mitä toivomme sinulta?
- Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. KTM, tradenomi) ja mahdollisesti KLT-tutkinto
- Olet kerännyt kokemusta kirjanpidosta mielellään 5 vuotta ja tehnyt tilinpäätöksiä itsenäisesti
- Toivomme sinulta kokemusta taloushallinnon järjestelmistä, kuten Netvisor / Netsuite.
- Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


Omaat itsenäisen ja reippaan työotteen. Nopeatempoisessa kasvuyrityksessä arvostamme ketteryyttä ja innovatiivista ajattelutapaa sekä kiinnostusta olla mukana kehittämässä Greenstepin yhteistä toimintaa. Näet haasteet mahdollisuuksina ja pyrit aktiivisesti kehittämään myös omaa tapaasi työskennellä. Toivomme sinulta erityisesti arvojemme mukaista intoa ja halua ilahduttaa asiakkaitamme ja auttaa heitä onnistumaan liiketoiminnan kehityksessä. Innostut myös oman osaamisen kehittämisestä ja ammattitaidon laajentamisesta.

Miksi Greenstep?
Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut yli 400 kirjanpidon (https://greenstep.fi/kirjanpidon-palvelut) , palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen, data-analytiikan sekä järjestelmäosaajan asiantuntijaorganisaatioksi. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan vaihtelevissa asiakasprojekteissa ja tukevat näin asiakkaitamme kasvamaan. Parasta asiantuntijatyössä onkin mielenkiintoiset asiakkaamme, joista merkittävä osa tulee meille suositusten kautta. Työskentelemme läheisesti kaikkien Greenstepin asiantuntijoiden kanssa ja siksi arvostamme myös yhdessä tekemistä sekä avointa työilmapiiriä. Mahtavien kollegoiden lisäksi annamme hyvät työkalut ja jatkuvaa tukea uuden oppimiseen ja urapolun kehitykseen.

Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Hyvät työvälineet, ergonomiset työpisteet ja viihtyisät toimistot auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Tarjoamme myös joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, sekä kilpailukykyisen palkan ja muut hyvät työsuhde-edut tukemaan hyvinvointia ja työssä jaksamista. Greenstepiläisenä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä ja tämän lisäksi viihtyisät toimistot myös Virossa ja Ruotsissa. (https://greenstep.fi/tilitoimisto-turku) sijaitsee aivan Kupittaan juna-aseman läheisyydessä.

Oletko sinä seuraava Greenstepiläinen?
Mikäli koet, että kaipaat uusia haasteita ja tukea tarjoavan tiimin ympärillesi, olemme oikea paikka sinulle! Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ammattitaitoasi entisestään.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.4.2021. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

LI-AS1
WWW-osoitehttp://www.greenstep.fi
YhteystiedotAnette Salonen, anette.salonen@greenstep.fi
Työpaikan osoiteJoukahaisenkatu 1, 20520, Turku, 20520 TURKU
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careers.greenstep.fi/jobs/1134938-taloushallinnon-konsultti-kokenut-kirjanpitaja
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694112
Työnantajan viite224624

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin