Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Taloushallinnon konsultti

Greenstep Oy Oulu

Etsimme taloushallinnon konsulttia Oulun kirjanpitotiimiimme

Taloushallinnon konsuttina työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Iso osa työstäsi on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan. Greenstepin kirjanpidon tiimissä työskentelee yli 100 huippuammattilaista ja lisäksi tukena ja sparrailukumppanina toimivat kaikki Greenstepin 240 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaista sekä järjestelmäosaajaa. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kuudella eri paikkakunnalla. Oulun toimistomme sijaitseeaivanOulunkeskustassa.

Mitä odotamme sinulta?
- Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM) ja mahdollisesti KLT-tutkinto.
- Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 5 vuoden ajan. Eduksi katsomme, jos ainakin osa kokemuksesta on hankittu tilitoimistossa.
- Kokemusta tilinpäätöksien tekemisestä itsenäisesti
- Olet sujuva ohjelmistojen käyttäjä ja sinulla on kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä.
- Eduksi katsomme kokemuksen NetSuite -järjestelmästä
- Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista.

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Sinulla on aito halu palvella asiakkaita ja näet taloushallinnon kokonaisuutena, jossa eri henkilöiden osaamisen ja yhteistyön tulee olla saumatonta. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä.

Miksi Greenstep?
Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan asiakastyössä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Jäykkien hierarkioiden sijaan liputamme tiimiajattelun ja itsensä johtamisen puolesta yhteisössä, jossa ketään ei jätetä yksin.

Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep
Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Laita hakemuksesi palkkatoiveineen kuitenkin viimeistään 24.4.2019. mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.
WWW-osoitehttp://www.greenstep.fi
YhteystiedotSaija Tirkkonen, saija.tirkkonen@greenstep.fi
Työpaikan osoiteKauppurienkatu 7, 90100, Oulu, 90100 OULU
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.04.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://greenstepoy.teamtailor.com/jobs/166782-taloushallinnon-konsultti
Ilmoitus jätetty25.03.2019
Ilmoitusnumero9901080
Työnantajan viite69182

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin