Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Apuvälineteknikko

HALTIJA Group Oy Huolio

Jos haluat mukaan kasvuun ja merkitykselliseen työhön - hae apuvälinehuollon tehtäviin Haltijaan

Haltija Group Oy on suomalainen palveluyritys, jonka kattavasta valikoimasta löytyvät apuvälineet, hoitotarvikkeet, proteesit, ortoosit ja tukituotteet niin terveydenhuollon ammattilaisten, yritysten kuin kuluttaja-asiakkaidenkin tarpeisiin. Valmistamme myös korkealaatuisia suojatuotteita terveydenhuollon käyttöön. Valtakunnallisesti palveleva Haltijan huolto- ja vuokrauspalvelu mahdollistaa laitteiden turvallisen käytön ja oikea-aikaisen saatavuuden. Tutustu meihin www.haltija.fi.


Etsimme Haltijan kasvua vahvistamaan apuvälinehuoltajaa akselille Mikkeli, Kouvola, Kotka ja Lappeenranta. Jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakkaan tiloissa tehtävästä huollosta, sähköisten ja mekaanisten laitteiden korjauksista ja haluat olla tehokkaana osana huollon tiimiä, niin kerro meille itsestäsi. Kutsumme sopivat henkilöt haastatteluun ja täytämme paikat oikean henkilön löydyttyä. Laita hakemuksesi otsikkoon kotikaupunkisi millä alueella pystyt työskentelemään.

Työssä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot, kyvyn johtaa omaa työskentelyä itsenäisesti, hyvän asiakaspalveluasenteen, sekä sitoutumisen oman osaamisen jatkuvaan parantamiseen. Laskemme eduksesi apuvälinealan tuntemuksen, englanninkielen taidon ja aiemman työkokemuksen huoltopalveluista.

Laita vapaa hakemuksesi CV:n kanssa osoitteeseen rekry@haltija.fi (muista laittaa otsikkoon, oma kaupunkisi). Otamme yhteyttä sopiviin hakijoihin.
WWW-osoitehttp://www.haltija.fi
YhteystiedotAntti Uuttera antti.uuttera@haltija.fi puhelut arkisin klo 9-10 p. 040 522 4125
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkaussopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty24.11.2020
Ilmoitusnumero10530859

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

63 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin