Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lehtori, liikenneala

Hämeen Ammattikorkeakoulu Oy Riihimäki

Lehtori, liikenneala

Liikenneala on nouseva ja jatkuvasti kehittyvä toimiala, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Haemme joukkoomme liikennealan osaajaa, jonka tehtävinä ovat opetus ja sen kehittäminen liikennealalla sekä eri sidosryhmien kanssa tehtävä tutkimus- ja kehittämistoiminta. Osallistut AMK- ja YAMK- koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen. Opetuksen ja tutkimuksen painopisteinä ovat liikenteen ja liikkumisen tulevaisuus, liikennepolitiikka ja liikennejärjestelmän strateginen suunnittelu sekä maankäytön, asumisen, palveluiden ja liikkumisen vuorovaikutteinen suunnittelu. Avoimen datan ja datapohjaisten suunnittelumenetelmien soveltaminen kuuluvat tehtäviisi.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä tieteellistä jatkotutkintoa, valmiuksia verkon kautta toteutettavaan koulutukseen sekä kykyä opettaa myös englanniksi. Tehtävissä tarvitaan laadullisten ja määrällisten tutkimusmenetelmien hallintaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä joustavaan yhteistyöhön työelämän kanssa. Lisäksi eduksi katsotaan pedagoginen koulutus sekä näytöt koulutustyöstä ja sen kehittämisestä. Arvostamme kykyä hyödyntää osaamistasi liikennealan lisäksi myös muilla tekniikan aloilla.

Sen lisäksi, mitä asetuksessa ammattikorkeakouluista (1129 / 2014) 17 §:ssä on säädetty ammattikorkeakoulun opettajien kelpoisuusvaatimuksista, vaaditaan lehtorilta, että hänellä on suoritettuna vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Tämän estämättä lehtorin työsuhteeseen voidaan ottaa henkilö ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta suorittaa vaaditut opettajan pedagogiset opinnot.

Tarjoamme dynaamisen ja nuorekkaan työyhteisön, modernit työtilat ja -välineet sekä henkilökohtaiset kasvun ja kehittymisen mahdollisuudet.
WWW-osoitehttp://www.hamk.fi/tyopaikat
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Nina Karasmaa, puh. 050 574 5107

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 30.4.2019. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Työpaikan osoiteKaartokatu 2, 11100 RIIHIMÄKI
PalkkausAVAINOTES mukaisesti.
Työ alkaa01.08.2019, 1.8.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HAMK-01-70-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty25.03.2019
Ilmoitusnumero9901172
Työnantajan viiteHAMK-01-70-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin