Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lehtori, tekniikan ala

Hämeen Ammattikorkeakoulu Oy Hämeenlinna

Lehtori, rakennetekniikka, kantavat rakenteet, rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutusvastuu

Nykyaikaistamme tekniikan alan koulutustarjontaa sekä opetus- ja ohjausmenetelmiä. Haemme rakennesuunnittelun osaajaa joukkoomme. Tehtäviäsi ovat kantavien rakenteiden, erityisesti teräsbetonirakenteiden, suunnittelun koulutus. Osallistut rakennusalan koulutuksen uudistamiseen, verkkototeutusten kehittämiseen sekä työelämän kanssa yhteistyössä toteutettaviin projekteihin.

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa ja käytännön työkokemusta kantavien rakenteiden suunnittelusta, digitaalisten suunnittelumenetelmien hallintaa sekä kykyä opettaa englanniksi. Arvostamme alan pätevyyksiä (FISE), hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja ja pedagogista koulutusta.

Sen lisäksi, mitä asetuksessa ammattikorkeakouluista (1129 / 2014) 17 §:ssä on säädetty ammattikorkeakoulun opettajien kelpoisuusvaatimuksista, vaaditaan lehtorilta, että hänellä on suoritettuna vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Tämän estämättä lehtorin työsuhteeseen voidaan ottaa henkilö ehdolla, että hän kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta suorittaa vaaditut opettajan pedagogiset opinnot.

Tarjoamme dynaamisen ja nuorekkaan työyhteisön, modernit työtilat ja -välineet sekä henkilökohtaiset kasvun ja kehittymisen mahdollisuudet.
WWW-osoitehttp://www.hamk.fi/tyopaikat
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Teknologiaosaamisen yksikön johtaja Lassi Martikainen, puh. 040 822 1734

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 30.4.2019. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Työpaikan osoiteVisamäentie 35, 13100 HÄMEENLINNA
PalkkausAVAINOTES mukaisesti.
Työ alkaa01.08.2019, 1.8.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HAMK-01-7-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty25.03.2019
Ilmoitusnumero9901182
Työnantajan viiteHAMK-01-7-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

29 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin