Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektiassistentti

Hämeen Ammattikorkeakoulu Oy Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu on mukana Oiva-hankkeessa (OIVA-oman osaamisen tunnistaminen ja soveltaminen uusissa ammattikonteksteissa), jonka tavoitteena on kehittää ammattikorkeakoulujen osaamista opiskelijoiden työllistymisen ja mielekkäiden työurien edistämiseksi. Projektista voit lukea lisää täältä: https://www.oivaosaaminen.fi/

Palkkaamme hankkeeseen innovatiivisen projektiassistentin mobiilisovelluksen kehittämiseen osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen Hämeenlinnaan/Forssaan.

Pyrkimyksenämme on luoda mobiilisovellus (tai vaihtoehtoisesti mobiiliverkkosivusto), jonka avulla AMK opiskelijat voivat visualisoida omaa osaamistaan. Tämän sovelluksen avulla opiskelijat voivat kehittää osaamisitsetuntoaan ja seurata osaamisen kertymistä opintojen aikana, sekä tunnistaa omia vahvuusalueitaan. Sovelluksen mittaristot toimivat myös apuna työnhaussa ja osaamisen esille tuomisessa.

Tehtävänäsi on:
-Helppokäyttöisen mobiilisovelluksen suunnittelu yhdessä muun hankehenkilöstön kanssa (mm. konsepti, käyttöliittymä, toteutustapa ja visuaalinen ilme)
-Taustajärjestelmän tekninen suunnittelu
-Sovelluksen tekninen toteutus ja testaus

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista otetta työntekoon sekä aitoa kiinnostusta aiheeseen. Toivoisimme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta mobiiliohjelmoinnista. Teknisen osaamisen lisäksi toivomme sinulta visuaalista silmää. Tavoitteenamme on löytää henkilö, joka ottaa päävastuun mobiilisovelluksen kehittämisestä, tietysti HAMK:n osaamisverkoston avustamana. Odotamme sinulta yhteistyötaitoja ja halua työskennellä myös tiimissä. Kokemus ohjelmoinnista, mobiilisovellusten kehittämisestä katsotaan eduksi.

Työsuhteen aloitus 6.5.2019 tai sopimuksen mukaan, työn kesto n. 10 kuukautta (50% työaika), neuvoteltavissa.
WWW-osoitehttp://www.hamk.fi/tyopaikat
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa:
Projektikoordinaattori Maria Lehtimäki, maria.lehtimaki@hamk.fi, puh. +35850 511 5722

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta 28.4.2019 mennessä.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Työpaikan osoiteVisamäentie 35 A, 13100 HÄMEENLINNA
PalkkausAVAINTES vähimmäispalkka.
Työ alkaa06.05.2019, 6.5.2019 tai sopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy28.04.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/HAMK-01-42-19/fi_FI
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929057
Työnantajan viiteHAMK-01-42-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin