Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, alkukartoitus

Hämeen työ- ja elinkeinotoimisto Lahti

TYÖPAIKAN ESITTELY
Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen. TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti. Palvelumalli perustuu kolmeen palvelulinjaan. TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Hämeen TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.
Työpaikan tiedot: Hämeen TE-toimisto Kirkkokatu 12 15140 LAHTI

TEHTÄVÄN KUVAUS
Hämeen TE-toimiston Lahden toimipaikassa on haettavana vakituinen asiantuntijan tehtävä.

Osaamisen kehittämispalvelut -palvelulinja vastaa niiden henkilöiden palveluista, jotka tarvitsevat avoimille työmarkkinoille työllistyäkseen osaamisensa kehittämistä tai tukea tavoitteiden ja vaihtoehtojen selvittämisessä.

Asiantuntijan tehtävänä on palvelulinjalle ohjautuvien työnhakija-asiakkaiden alkukartoitus; tunnistaa asiakkaan palvelutarve, ohjata asiakas tarkoituksenmukaiseen palveluun ja käynnistää asiakkaan palveluprosessi, mukaan lukien työttömyysturvan vireillepano. Tehtävä hoidetaan pääasiassa puhelimella.

Tarvittaessa asiantuntijan tehtävänä on toimia palvelulinjan asiantuntijana; selvittää asiakkaan osaamisen taso ja osaamisen kehittämistarpeet suhteessa avoimiin työmarkkinoihin ja löytää toteuttamiskelpoinen ja työllistymiseen johtava suunnitelma vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Tehtävä hoidetaan yksilöllisesti ja monikanavaisesti asiakkaan tilanne huomioiden.

Asiantuntija hyödyntää työssään TE-toimiston omia ja hankkimia palveluita sekä kumppaneiden tarjoamia palveluita.
Asiantuntija on mukana omalta osaltaan kehittämässä asiakkuusprosesseja ja osallistumassa verkostoyhteistyöhön palveluesimiehen kanssa sovitulla tavalla.

Hämeen TE-toimiston palvelumallin uudistaminen on vireillä ja se saattaa vaikuttaa tehtävän sisältöön. Siksi henkilöltä odotetaan muutosvalmiutta ja halukkuutta tarvittaessa siirtyä tehtävästä toiseen.


VAATIMUKSET
Hakijalta odotamme kykyä haastatella asiakasta puhelimessa ja ottaa kantaa asiakkaan palvelutarpeeseen sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta. Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta. Toivomme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.
Luemme eduksi aiemman asiakaspalvelukokemuksen te-palveluista tai sitä lähellä olevasta ohjauksellisesta asiakastyöstä.
Kielitaito on eduksi (englanti).

Palkkaus määräytyy TE-hallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason T04 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2095,04 euroa/kk, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta.
Työantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu.

tai sopimuksen mukaan. 6 kk:n koeaika.
Liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
ID: 32-553-2019
YhteystiedotKirsi Burke, Palveluesimies, 02950 41539, kirsi.burke@te-toimisto.fi
Marja-Liisa Väisänen, palveluesimies, 02950 41789, marja-liisa.vaisanen@te-toimisto.fi
Työpaikan osoite15140 LAHTI
Palkkauspalkkausjärjestelmän vaativuustaso T04
Työ alkaa01.12.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen, 6 kk:n koeaika
Haku päättyy25.09.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ee962bc0-ce1a-4431-a2a6-9a9d07c0545a
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10096911
Työnantajan viite57041

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin