Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiantuntija, alkupalvelut

Hämeen työ- ja elinkeinotoimisto Lahti

TYÖPAIKAN ESITTELY
Työ- ja elinkeinopalvelut (TE-palvelut) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalaan kuuluva, työnantajia ja työnhakijoita palveleva paikallishallinnon viranomainen.

TE-palvelut järjestetään asiakkaiden palvelutarpeiden mukaisesti.

TE-palveluissa keskitytään tukemaan työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamaan osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamaan yritysten toimintaedellytyksiä.

Hämeen TE-toimisto on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta TE-toimistosta, jotka tarjoavat TE-palveluita omalla toiminta-alueellaan.
Työpaikan tiedot: Hämeen TE-toimisto Kirkkokatu 12 15140 LAHTI
Hämeen TE-toimisto Kartanonkatu 10 30100 FORSSA
Hämeen TE-toimisto Vanainkatu 1 13200 HÄMEENLINNA
Hämeen TE-toimisto Temppelikatu 2 11100 RIIHIMÄKI

TEHTÄVÄN KUVAUS
Hämeen TE-toimisto hakee asiantuntijaa alkupalvelut-tiimiin.

Alkupalvelun asiantuntijan tehtäviin kuuluu työnhakija-asiakkaiden palveluprosessin käynnistäminen, työnhakijan työhön tai palveluun ohjaus palvelutarpeen perusteella. Alkupalvelun asiantuntijan tehtäviin kuuluu myös
työpaikkailmoitusprosessin hoitaminen ja huolehtiminen siitä, että työnantajat saavat osaavaa työvoimaa ja avoimet työpaikat täyttyvät laadukkaasti.

Tehtävä sisältää myös noin 20 % työpanoksella alkupalvelut.-tiimin viestintäyhdyshenkilön tehtäviä. Virka voi sijoittua mihin tahansa Hämeen TE-toimiston toimipaikkaan. Virka on vakinainen.


VAATIMUKSET
Työmarkkinoiden, koulutusjärjestelmän ja ammattialojen hyvää tuntemusta.
Asiakkaan osaamisen tunnistamiskykyä ja palvelutarpeen arviointikykyä.
Itsenäistä ja tulostavoiteorientoitunutta työotetta.
Tiimityötaitoja ja joustavuutta vaihtelevissa työtehtävissä.
Hyviä vuorovaikutus-, viestintä-, neuvottelu- ja asiakaspalvelutaitoja.

Arvostamme tehtävän hoitamista tukevaa työkokemusta ja vähintään AMK-tasoista koulutusta. Eduksi luemme myös kokemuksen rekrytointipalveluista sekä asiakkaiden työ- ja toimintakykyyn vaikuttavien asioiden, TE-palveluiden ja muiden asiakkaiden palvelutarvetta vastaavien palveluiden ja sidosryhmien tuntemuksen.
Tehtävän hoitamisessa tarvitaan hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Palkkaus määräytyy TE-hallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason T05 mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2333,14 euroa/kk, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Uudella henkilöllä suoriutumiseen perustuva palkanosa määrittyy tyypillisesti välille 9,25 12,5 %.
Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, joustava työaika, mahdollisuus etätyöhön sekä työterveyshuolto.

tai sopimuksen mukaan.
Koeaika 6 kk
Liukuva työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Voit ilmoittaa hakemuksessa toiveesi työpaikan sijainnista.

Valintahaastattelut järjestetään 17.2.2021.

TE-toimiston alueella tullaan mahdollisesti toteuttamaan määräaikaisia työllisyyden kuntakokeiluja, joiden tavoitteena on työttömien työnhakijoiden työllistymisen edistäminen, osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen ja työllisyysasteen nostaminen. Tarkoituksena on parantaa erityisesti pidempään työttömänä olleiden ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien pääsyä työmarkkinoille. Nyt haettavana oleva tehtävä voidaan siirtää kunnan työnjohdon alle toteutettavaan kokeiluhankkeeseen.

ID: 32-34-2021
YhteystiedotKirsi Burke, Palveluesimies, 02950 41539, kirsi.burke@te-toimisto.fi
Työpaikan osoite15140 LAHTI
Työ alkaa01.03.2021, tai sopimuksen mukaan.
Koeaika 6 kk
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy29.01.2021 klo 16:15
Jätä hakemusVoit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse ilmoituksen ID hakemuksessa ja kirjekuoressa.
Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=28bb90cc-45ca-4509-95a6-d9dd9d2c8efb&publishCode=TE
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10577770
Työnantajan viite75252

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin