Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Jalkaterapeutti

Hämeenlinnan fysioterapia ja hieronta Oy Hämeenlinna

Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia tekijöitä!
Hämeenlinnan fysioterapia työllistää tällä hetkellä 4 fysioterapeuttia ja tiloissamme työskentelee fysioterapiayrittäjiä ja hierojayrittäjä.

Toimitilamme sijaitsevat aivan Hämeenlinnan ydinkeskustassa, 450m2 juuri meitä varten suunniteltua ja remontoitua, nykyaikaista tilaa.
Nyt olisi mahdollisuus vuokrata hoitohuone 1-5 päivänä viikossa, joustavasti sopien. Hoitohuoneet ovat valoisia, tilavia (n.17m2) ja äänieristettyjä. Siisteys ja viihtyisyys ovat tärkeitä seikkoja meille. Meillä on myös 40m2 ryhmäliikuntatila, jota voit vuokrata.

Oletko omt-terapeutti, toimintaterapeutti, jalkaterapeutti, jalkahoitaja psykoterapeutti, personal trainer tai ryhmäliikunnanohjaaja ja vailla toimitilaa? Ei haittaa vaikka olisit vasta juuri valmistunut, autamme mielellämme yritystoimintaasi vauhtiin ja neuvomme kaikessa missä vain voimme. Keskeinen sijainti, viihtyisät tilat ja usean yrittäjän keskittymä tuo imua asiakashankintaan. Bonuksena tietysti aivan huippuluokan työyhteisö.

Kysy myös mahdollisuudesta tehdä työntekijänä fysioterapeutin töitä.
WWW-osoitehttp://www.hmlfysioterapia.fi
YhteystiedotRANTANEN MARIKA, Puh: 0405085261, hmlfysioterapia@gmail.com
Työpaikan osoitePalokunnankatu 17, 13100 HÄMEENLINNA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Haku päättyy31.05.2020
Jätä hakemushmlfysioterapia@gmail.com
Ilmoitus jätetty15.02.2020
Ilmoitusnumero10267832

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

50 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin