Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Fysioterapeutti

Hämeenlinnan kaupunki Hämeenlinna

toimi
Haemme Vanajaveden sairaalaan vakinaiseen työhön fysioterapeuttia, joka on kiinnostunut ja innostunut työskentelemään perusterveydenhuollon akuuttisairaalan moniammatillisessa tiimissä. Meillä sairaalassa työskentelevä fysioterapeutti on työssään asiakaslähtöisesti ajatteleva, eettisesti tiedostava ja valmis oppimaan lisää. Hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hän on tavoitteellinen toiminnassaan. Hän kykenee sietämään painetta ja osaa sitoutua yhteisiin sääntöihin sekä tavoitteisiin. Vanajaveden sairaala on savuton työpaikka, työajalla emme tupakoi tai käytä tupakkatuotteita.

Vanajaveden sairaalassa on kolme osastoa. Osastoilla on perehdytty akuuttitoimintaan, kuntouttavaan hoitotyöhön ja muistisairauksien tutkimus- ja arviointijaksoihin. Hoidamme asiakkaita, joille terveys, toimintakyky ja kotona selviytyminen on tärkeää. Panostamme siihen, että kanssamme on mukava tehdä töitä ja kaikki työntekijät ovat tasavertaisia. Tulevaisuudessa olemme osa Ahveniston Assi-sairaalaa. Meille on tärkeää, että työyhteisössä puhalletaan yhteen hiileen.
Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu Fysioterapeutin tutkinto. Tarkistamme kaikkien kelpoisuuden Valvirasta.
Arvostettavat ominaisuudet: Asiakkaamme arvostavat kuuntelemisen taitoa, ystävällisyyttä, yksilöllisyyttä ja että heidän tarpeisiinsa vastataan asiantuntijuudella ja ammattitaidolla. Paranemisen, terveyden ja toimintakyvyn edistäminen sekä heidän läheisiensä tukeminen on meille tärkeää. Työnantajana arvostamme aitoa kiinnostusta ja sitoutumista sairaalatyöhön.
Vaadittavat luvat: Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, Edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
Koeaika (kuukautta): 6
WWW-osoitehttp://www.hameenlinna.fi
YhteystiedotPalveluesimies Virva Jäppinen, puh. 046 922 8801, virva.jappinen@hameenlinna.fi, arkisin toimistotyöaikaan, Palvelukoordinaattori Jaana Hirva, puh. 050 318 0677, jaana.hirva@hameenlinna.fi, arkisin toimistotyöaikaan,
Työpaikan osoiteVanajaveden sairaala Viipurintie 1-3, 13200 HÄMEENLINNA
PalkkausKvtes:n mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa07.01.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy09.12.2019 klo 15:00
Jätä hakemusHakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.seuturekry.fi
Ilmoitus jätetty22.11.2019
Ilmoitusnumero10175269
Työnantajan viite7439

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin