Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kartoittaja

Hämeenlinnan kaupunki Hämeenlinna

Toimi
Haemme kartoittajaa Hämeenlinnan kaupungin tontti- ja mittauspalveluiden maastomittaus-yksikköön. Maastomittauksen tehtäviin kuuluvat erilaiset kartoitus- ja aineistontuotantotehtävät Hämeenlinnan kaupungin alueella.

Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan perustutkinto (kartoittajan tutkinto tai maanmittausalan ammattitutkinto).
Arvostettavat ominaisuudet: Haemme aktiivista alasta kiinnostunutta ja innokkaasti työhön tarttuvaa henkilöä, joka kykenee sekä itsenäiseen että ryhmätyöskentelyyn. Työssä tärkeää on kiinnostus uuden oppimiseen, oma-aloitteisuus työn teossa sekä ote kehittämiseen. Työssä tarvitaan myös aktiivista asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta mittaamisesta, erityisesti kuntasektorilla toteutettavista mittaustehtävistä ja mittauslaitteiston käytöstä. Eduksi katsotaan kokemus kuntarekisteristä, tuntemus Trimblen mittauslaitteiston sekä ohjelmistojen kuten AutoCAD, 3D-Win, Trimble business Center ja Locus käytöstä, joilla ylläpidetään kaupungin paikkatietoaineistoa. Lisäksi tuntemus toimitustuotannosta on työssä eduksi.

Tehtävään vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti.

Koeaika (kuukautta): 6
WWW-osoitehttp://www.hameenlinna.fi
YhteystiedotTonttipäällikkö Kimmo Sulonen, puh. 040 722 9136, kimmo.sulonen@hameenlinna.fi, Työnjohtaja Juha Peltola, puh. 040 869 6265, juha.peltola@hameenlinna.fi,
Työpaikan osoiteTontti- ja mittauspalvelut Hämeenlinna, 13100 HÄMEENLINNA
PalkkausKVTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.09.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.07.2020 klo 15:00
Jätä hakemusHakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Sibeliuksenkatu 1 A 8, 13100 Hml. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.sarastiarekry.fi
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10393327
Työnantajan viite8337

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin