Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hammaslaborantti/Hammasteknikko

Hammas-Sampo Oy Oulu

Haemme HAMMASLABORANTTIA TAI HAMMASTEKNIKKOA irtoprotetiikan sekä purentahoidollisten kojeiden valmistukseen. Osaamistasosta riippuen mahdollisuus myös metallirunkoisten osaproteesien valmistukseen sekä hammasprotetiikan ja purentahoidollisten laitteiden digitaaliseen suunnitteluun.

Voit olla jo kokenut ammattilainen, työurasi alussa oleva innokas oppija tai vaikka täysin vailla hammasteknistä kokemusta. Pääasia että sinulta löytyvät hyvät kädentaidot, halu oppia lisää sekä yritteliäs asenne työntekoon. Opetamme kaiken tarvittavan ja autamme mahdollisen oppisopimuksen järjestelyissä (hammastekniikan perustutkinto, hammaslaborantti). Oppisopimus ajan palkkaus katsotaan henkilön taitotason mukaan.

Olemme v. 1983 perustettu vakaa perheyritys Oulun ydinkeskustassa. Valmistamme hammasprotetiikkaa yhteistyö hammaslääkäreillemme sekä tarjoamme myös erikoishammasteknikon palveluita suoraan kuluttajille. Työllistämme tällä hetkellä 10 henkilöä, 8 hammastekniikan ammattilaista sekä 2 henkilöä toimiston ja logistiikan parissa. Töitä tehdään tosissaan mutta rennolla asenteella. Voit käydä tutustumassa yritykseemme facebookista tai instagramista haulla hammassampo.
WWW-osoitehttp://www.hammassampo.fi
YhteystiedotPeitsa Tornberg, Puh: 375128, 0442156201, peitsa.tornberg@hammassampo.fi
Työpaikan osoiteIsokatu 32 b, 90100 OULU
PalkkausOsaamistason mukaan. 2200 - 3000 €
Työn luonneoppisopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopivat henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10098291

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin