Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Försäljare

Handelslaget Varuboden på Åland Maarianhamina

VI SÖKER TILL HELA VARUBODEN PÅ ÅLAND VERKSAMHETSOMRÅDE GLADA SOMMARJOBBARE SOM ÄR INTRESSERADE AV KUNDBETJÄNING

Som sommarjobbare har du förmågan att se servicesituationen med kundens ögon och du garanterar en högklassig service med din egen glada och personliga kundserviceinställning. I dina arbetsuppgifter ingår beroende på branschen exempelvis kundbetjäning, att jobba i kassan, att plocka upp varor i hyllan och arbetsuppgifter inom restaurangbranschen.

Varuboden på Åland erbjuder ett intressant sommarjobb inom detaljhandeln, där du kan jobba med varierande uppgifter och med en rad olika personer. Vi vill se till våra medarbetare genom att bl.a. erbjuda en omfattande introduktion i arbetsuppgifterna. Dessutom får du också ta del av Finlands mest omfattande personalförmåner.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter förväntar vi av dig ett energiskt, kundorienterat förhållningssätt, ett initiativrikt, noggrant och ansvarsfullt arbetssätt och att du kan jobba bra i team. Dessutom förväntar vi att du kan jobba i varierande arbetsskift under verksamhetsställets alla öppettider. Arbetet kan tidvis vara fysiskt rätt så tungt, så bra kondition hjälper dig att orka i jobbet. Vårt handelslag är tvåspråkigt och du har som merit om du kan betjäna kunder på både finska och svenska.

I arbetet ingår det att sälja produkter med åldersgräns och därför krävs det/ ses det som en fördel att du är myndig. Du kan också söka sommarjobb hos oss när du är under 18 år, i synnerhet om du studerar inom branschen (restaurang- eller butiksbranschen).

Noggrannare information om sommarjobben och vårt handelslag får du av vår HR-koordinator Emmi Junttila.
YhteystiedotEmmi Junttila, 010 765 9310, emmi.junttila@sok.fi
Työpaikan osoiteTeknobulevardi 3-5, 22100 MARIEHAMN
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaenligt avtal
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy14.02.2021 klo 23:59
Jätä hakemushttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Kesty-2021---Osuuskauppa-Varuboden-Osla---Sommarjobb-2021--Handelslaget-Varuboden-Osla_R-4390-2
Ilmoitus jätetty12.01.2021
Ilmoitusnumero10576427

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin