Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Kassatarjoilijoita ja a la carte tarjoilijoita

Hartolan Cafe Rantapuisto Oy, Kar' de Mumma Hartola

Ravintola- Kahvila Kar' de Mumma aloittaa toimintansa marraskuun lopussa Hartolassa uudistetuissa upeissa tiloissa Tainionvirran rannalla.

Etsimme joukkoomme ravintola-alan ammattilaisia ;kokkeja, ravintolatyöntekijöitä, kassatarjoilijoita sekä a la carte tarjoilijoita sekä vuoropäälliköitä ja vuorovastaavia vastaamaan asiakaspalvelusta ja tarjoilusta sekä herkullisen ruoan valmistuksesta keittiömestarimme johdolla.

Oman leipomon lämpimät herkut ovat tarjolla koko aukioloaikanamme. Valmistamme monipuolisia vitriinituotteita sekä teemme niin lounasruokaa kuin a la carte ruokaakin. Ravintolassamme on myös anniskeluoikeudet.
Odotamme hakijoilta alalle sopivaa koulutusta sekä jo hankittuja kannuksia työelämässä mutta toki vasta-alkajatkin otamme huomioon.

Asikaspalveluhenkisyys ja positiivinen asenne ovat avainasemassa. Tässä työssä tarvitset myös joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tiimityöhenkeä. Jos olet ravintola-alan moniosaaja ja pystyt työskentelemään useissa ravintolamme tehtävissä niin se on eduksi valitessamme henkilökuntaamme.

Baristataidot ja viiniosaaminen on hakijalle eduksi salitiimiä valittaessa.
Työssä tarvitaan hygieniapassia sekä salissa anniskelupassia tai anniskelupätevyyttä.

Palvelemme jokaisena viikonpäivänä ja työvuorot sijoittuvat 5.00 -0.30 välille.

Yhteystiedoteija.makinen@hartola.fi
Työpaikan osoiteKeskustie 2, 19600 HARTOLA
PalkkausTES:n mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa18.11.2013, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.10.2013
Jätä hakemusSähköpostitse ansioluettelo sekä hakemus Verkostosta Voimaa -rakennemuutoshankkeelle osoitteeseen eija.makinen@hartola.fi
Ilmoitus jätetty11.10.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1085 päivää sitten

Takaisin hakutuloksiin