Laajennettu haku Pienennä haku
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Kokki

Hartolan Cafe Rantapuisto Oy, Kar' de MummaHartola

Ravintola- Kahvila Kar' de Mumma aloittaa toimintansa marraskuun lopussa Hartolassa uudistetuissa upeissa tiloissa Tainionvirran rannalla.

Etsimme joukkoomme ravintola-alan ammattilaisia ;kokkeja, ravintolatyöntekijöitä, kassatarjoilijoita sekä a la carte tarjoilijoita sekä vuoropäälliköitä vastaamaan asiakaspalvelusta ja tarjoilusta sekä herkullisen ruoan valmistuksesta keittiömestarimme johdolla.

Oman leipomon lämpimät herkut ovat tarjolla koko aukioloaikanamme. Valmistamme monipuolisia vitriinituotteita sekä teemme niin lounasruokaa kuin a la carte ruokaakin. Ravintolassamme on myös anniskeluoikeudet.

Odotamme hakijoilta alalle sopivaa koulutusta sekä jo hankittuja kannuksia työelämässä mutta toki vasta-alkajatkin otamme huomioon. Asikaspalveluhenkisyys ja positiivinen asenne ovat avainasemassa. Tässä työssä tarvitset myös joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tiimityöhenkeä. Jos olet ravintola-alan moniosaaja ja pystyt työskentelemään useissa ravintolamme tehtävissä niin se on eduksi valitessamme henkilökuntaamme.

Työssä tarvitaan hygieniapassia sekä salissa anniskelupassia tai anniskelupätevyyttä.

Palvelemme jokaisena viikonpäivänä ja työvuorot sijoittuvat 5.00 -0.30 välille

Yhteystiedoteija.makinen@hartola.fi
Työpaikan osoiteKeskustie 2, 19600 HARTOLA
PalkkausTES:n mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa18.11.2013, tai sopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.10.2013
Jätä hakemusSähköpostitse hakemus ja ansioluettelo Verkostosta Voimaa -rakennemuutoshankkeelle osoitteeseen; eija.makinen@hartola.fi
Ilmoitus jätetty11.10.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

851 päivää sitten