Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Hoiva-avustaja

Helmihenkilöstö Oy Joroinen

Helmihenkilöstö Oy tuottaa sijaispalveluja työelämän tarpeisiin ja valmennusta muutokseen. Helmihenkilöstö tunnetaan monialaisesta osaamisestaan ja asiakaslähtöisistä ratkaisuistaan.

Etsimme sinua, omatoiminen ja kehittymishaluinen hoiva-avustaja. Edellytämme hoiva-avustajan koulutusta ja kokemusta ihmisläheisestä työstä. Omaat sosiaalista pelisilmää ja taitoa erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Olet asiakaspalvelutaitoinen ja haluat tehdä lyhyistäkin asiakaskohtaamisista merkityksellisiä. Hoiva-avustajana tuet asiakkaan kotona selviytymistä muun henkilökunnan kanssa avustaen jokapäiväisissä askareissa ja ravitsemukseen, puhtauteen ja hygieniaan liittyvissä tehtävissä. Omalla persoonallasi luot ympärillesi hyvää mieltä ja mielekkyyttä kanssaihmisten päiviin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviin, tukea tehtävässä menestymiseen ja mielenkiintoisen työn, jonka sisältöön pystyt myös itse vaikuttamaan.

Sanna antaa lisätietoja, puh 045 279 5600.
WWW-osoitehttp://www.helmihenkilöstö.fi
YhteystiedotSanna Smolander-Aholainen, 045 279 5600,
sanna.smolander@helmihenkilosto.fi
Työpaikan osoite79600 JOROINEN
PalkkausTES/sopimus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaa01.06.2019
Työaikakokoaikatyö, Sopimuksen mukaan
Työn kesto1 - 3 kk
Ilmoitus jätetty26.05.2019
Ilmoitusnumero9979253

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

86 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin