Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lärare årskurs 7-9 till Helsingborgs stads skolor

Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Helsinki

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.
Helsingborgs stads skolor är våra kommunala grundskolor, förskolor, särskolor och gymnasiet. Här jobbar tusentals medarbetare för att hjälpa vartenda barn att lyckas. Målet är att bygga världens bästa skola där alla elever får möjlighet att utveckla sina talanger och förverkliga sina drömmar.

Arbetsbeskrivning

Helsingborgs stad söker dig som vill arbeta i årskurs 7-9 och vara med och skapa framtidens skola!
På våra skolor blir man en del av kompetenta personalgrupper och man förväntas driva och utveckla undervisningen på ett sätt som är inspirerande för eleverna. Vi har kommit långt i arbetet med IKT och de digitala lärverktygen, men vi vill att du är med och fortsätter utveckla tillsammans med oss
Här välkomnas du till arbetsplatser med kollegialt lärande där man inspireras och lär av varandra. Vi provar gärna nytt och kommer med glädje att ta emot dina kreativa idéer.
Vi gillar olika och välkomnar mångfald. På alla stadens skolor arbetar man med Olweusprogrammet, ett prioriterat arbete mot mobbing och kränkande behandling.
Vill du bli en skolstad i framkant? Välkommen till Helsingborg!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och är utbildad för att undervisa i årskurs 7-9. Om du snart ska ta examen eller har flera års arbetslivserfarenhet är inte avgörande. Det viktigaste är att du brinner för pedagogiskt arbete.
För att trivas och lyckas på våra skolor krävs det att du har kännedom om styrdokumenten och har förmågan att omsätta dem i praktiken. Eftersom IKT är en naturlig del av våra verksamheter förväntar vi oss även att du har goda digitala kunskaper.
Du är en trygg ledare som har ett professionellt bemötande till alla du möter. Det är också viktigt at du är engagerad, utgår från elevernas behov och trivs med att arbeta i team.

Välkommen med din ansökan till ansokan.sff@helsingborg.se märk din ansökan med "högstadiet".

Övrig information

För att få en tillsvidareanställning (fast anställning) krävs det en svensk lärarlegitimation. För dig med finsk examen går det att söka validering via skolverket på www.skolverket.se.
Helsingborgs stad kommer att vara på plats i Åbo 20-21 november för att presentera oss, våra lediga tjänster och ge dig möjlighet att ställa frågor. Du träffar oss på TE-byrå- Slottsgatan 52B 20100 Åbo.
Skicka din ansökan till ansokan.sff@helsingborg.se, dit kan du också höra av dig om du har frågor eller är intresserad av en intervju när vi är på plats i Åbo.
Vill du veta mer om att hur det är att jobba hos oss? https://skoljobb.helsingborg.se/

Nyfiken på staden? Kika här! https://helsingborg.se/

Huom. Voit kysyä myös suomeksi Turun 21.11.2017 rekrytointitapahtumasta (muualta Suomesta opettajat myös tietysti tervetulleita) Varsinais-Suomen TE-toimiston EURES-asiantuntija Tomi Puraselta: tomi.puranen@te-toimisto.fi, puh. 0295 044 733
YhteystiedotAnna-Lena Grimberg
anna-lena.grimberg@helsingborg.se
+4642-103965

ja Turun 21.11 rekrytointitapahtumasta EURES-asiantuntija Tomi Puraselta: tomi.puranen@te-toimisto, puh. 0295 044 733
Työpaikan osoiteÖstra allén 16 Helsingborg, Helsingborg, Ruotsi
PalkkausEnligt överenskommelse
Työ alkaaEnligt överenskommelse
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.01.2018
Ilmoitus jätetty17.11.2017
Ilmoitusnumero9406042

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin