Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätöihin lapsi- ja perhepalveluihin

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr Helsinki

Kesäksi lapsi- ja perhepalveluihin!

Kesä kuuluu kaikille! Lapsi- ja perhepalveluidemme intensiivihoito tarjoaa lastensuojelun sijaishuoltoa, lasten- ja nuorisopsykiatrista hoitoa sekä jatkohoitoa eri tavoin oirehtiville lapsille ja nuorille perheineen. Yksikkömme Kuusikko, Sylvesteri, Nuotti, Alatalo ja Paletti sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Kesätyöntekijänä olet mukana luomassa kasvuympäristöä, jossa tuetaan lasten ja nuorten kehitystä arjen turvallisten rakenteiden, läsnäolon, yhteisöllisyyden ja toiminnallisuuden kautta. Yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa toteutat suunniteltua hoitoa, kuntoutusta ja kasvatusta, joiden avulla lapsen tai nuoren toimintakyky, itsesäätelytaidot ja sosiaaliset taidot vahvistuvat. Huolehdit myös asiakassuhteeseen liittyvistä kirjauksista.

Sinä voit olla sote-alan opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jo kokenut konkari. Saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi ja mahdollisuuden kerryttää monipuolista työkokemusta mukavassa porukassa. Meillä viihdyt varmasti!

Tarjoamme sinulle:

- hyvän perehdytyksen tehtävääsi oman kesäkamun tuella
- mahdollisuuden henkilökohtaisiin pikapalkintoihin
- hyvän työterveyshuollon ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa pk-seudulta


Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti:

- sote-alan opintoja tai valmista sote-alan tutkintoa, esim. lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja Valvira-rekisteröinteineen
- hygieniapassia
- valmiutta kolmivuorotyöhön
- aurinkoista asennetta ja halua oppia uutta!


Kyllä, haluan kesäksi lapsi- ja perhepalveluihin!

Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Toimi nopeasti - rekrytoimme jo ennen hakuajan päättymistä 31.3.2022.

Työt ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan. Yli 3 kk työsuhteen tulevilta pyydämme lain 2002/504 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi. Palkkauksemme pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan TESiin ja sitä maksetaan tehtävänimikkeesi mukaisesti. Huomaathan, että olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelualuejohtajat Sanna Soukkio, puh. 050 502 7591 ja Kirsi Laaksonen, puh. 050 395 5996.

Tutustu meihin lisää täällä (https://www.hdl.fi/tukea-ja-toimintaa/lapsille-ja-perheille/)! (https://www.hdl.fi/tukea-ja-toimintaa/lapsille-ja-perheille/)

Diakonissalaitos tekee rohkeasti työtä ihmisarvoisen elämän puolesta. Työllistämme valtakunnallisesti noin 3000 henkilöä. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ihmiselle, jotka ottavat ammattitaidon lisäksi sydämensä mukaan töihin. #sydänmukana
WWW-osoitehttps://www.hdl.fi/sydanmukana/
YhteystiedotSini Lindell, sini.lindell@rinnekoti.fi
Työpaikan osoite00100, Helsinki, 00100 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy31.03.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrytointi.hdl.fi/jobs/1483036-kesatoihin-lapsi-ja-perhepalveluihin
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11106450
Työnantajan viite321212

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin