Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätöihin Rinnekotiin Ouluun

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr Oulu

Sote-alan osaaja, tervetuloa lasten ja perheiden palveluihin Ouluun!

Kesä kuuluu kaikille! Etsimme Ouluun lasten ja perheiden palveluihin Kasvunkoti Kanervaan ja pienryhmäkoteihin Hillaan ja Pyryyn tekijöitä eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesän ajalle. Yksiköt on avattu syksyllä 2021 ja sijaitsevat Oulun Metsokankaan alueella. Kasvunkoti Kanerva on lasten sijaishuollon erityisyksikkö, kehitysvammaisille ja autismikirjon lapsille. Hilla ja Pyry ovat pienryhmäkoteja lapsille ja nuorille, joille asuminen oman perheen kanssa ei ole mahdollista lapsen vammaisuuteen liittyvien erityistarpeiden vuoksi.

Sinä voit olla opintojesi loppuvaiheessa, työurasi alussa tai jo kokenut sote-alan osaaja. Pääasia on, että haluat olla mukana mahdollistamassa lapsille ja nuorille kesän riemua!

Kasvunkoti Kanervassa sekä Hillassa ja Pyryssä mahdollistamme sen, että lapset ja nuoret voivat elää mahdollisimman normaalia arkea, jota rytmittävät koulunkäynti, harrastukset sekä arkiset puuhat ja askareet. Työssämme ohjaamme ja tuemme lapsia ja nuoria, ja teemme tiivistä yhteistyötä myös asiakkaidemme lähipiirin kanssa.

Kehitysvammaisten ja erityistarpeisten lasten ja nuorten kanssa jokainen päivä on erilainen, mutta aina yhtä merkityksellinen. Työskentelet lapsen vierellä ja rinnalla: työvuorosi täyttyvät arjen asioista, mukavista puuhista ja tekemisistä sekä erilaisista kohokohdista, jotka piristävät lasten ja nuorten päivää. Olet aikuinen arjessa, ja luot päivään runkoa ja rakenteita. Työhön kuuluu myös tehtyjen toimien kirjaaminen. Meillä tehdään töitä ammattitaidolla, yksin ja tiimissä, eikä työkavereita jätetä pulaan.

Tarjoamme sinulle

- hyvän perehdytyksen tehtävääsi
- mahdollisuuden kerryttää monipuolista työkokemusta mukavassa porukassa
- hyvän työterveyshuollon ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
- mahdollisuuden henkilökohtaisiin pikapalkintoihin


Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti

- sote-alan tutkintoa, esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti tai fysioterapeutti, tai alan opintoja
- lähihoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
- avoimuutta kohdata erilaisia asiakastilanteita
- valmiutta kolmivuorotyöhön
- reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- aurinkoista asennetta ja kesän riemun tuomista myös asiakkaillemme!


Kyllä, haluan kesäksi Rinnekotiin!

Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Toimi nopeasti - rekrytoimme jo ennen haku ajan päättymistä 31.3.2022. Työsuhde on määräaikainen ja sijoittuu touko-syyskuun välille sopimuksen mukaan. Yli 3 kk työsuhteen tulevilta pyydämme lain 2002/504 mukaisen rikosrekisteriotteen nähtäväksi. Palkkaus pohjautuu yksityisen sosiaalipalvelualan TESsiin ja se määräytyy tehtävänimikkeen mukaan. Huomaathan, että olemme savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa palveluyksikön johtaja Tiia Tiryaki (Kasvunkoti Kanerva), puh. 050 406 8119 ja Tuula Perämäki (pienryhmäkodit) 050 562 2666, etunimi.sukunimi@rinnekoti.fi.

Rinnekoti - ihmistä lähellä (https://www.rinnekoti.fi/)(linkkiRinnekodin sivulle)

Lue lisää pienryhmäkoti Hillasta ja Pyrystä täältä (https://www.rinnekoti.fi/toimipiste/pienryhmakodit-hilla-ja-pyry/).

Kasvunkot Kanervasta voit lukea täältä (https://www.rinnekoti.fi/toimipiste/kasvunkoti-kanerva/).

Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija ja osa Diakonissalaitosta. Haluamme olla sote-alan rohkein työpaikka ihmisille, jotka ottavat ammattitaidon ohella sydämensä mukaan töihin.

sydänmukana
WWW-osoitehttps://www.hdl.fi/sydanmukana/
YhteystiedotTiia Tiryaki, tiia.tiryaki@rinnekoti.fi
Työpaikan osoiteUkkoherrantie 6, 90420, Oulu, 90420 OULU
PalkkausKatso kuvaus
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaika3-vuorotyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy31.03.2022
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekrytointi.hdl.fi/jobs/1482828-kesatoihin-rinnekotiin-ouluun
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11106100
Työnantajan viite321157

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin