Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnossapitomestari

Helsingin kaupungin asunnot oy Helsinki

Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) kaakon toimisto vastaa alueellaan Hekan kohteiden isännöinnistä ja huollosta sekä asiakkaiden palveluista. Hekan kaakon toimiston noin 90 työntekijää huolehtivat 13 000 asukkaan laadukkaasta ja sujuvasta asumisesta. Haemme kunnossapitomestaria vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä kiinteistöhoitoalan raudanluja ammattilainen, jolta onnistuvat vaativat korjaus-, kunnossapito- ja huoltotehtävät sisä- ja ulkotiloissa? Hallitsetko Wille-ympäristönhoitokoneet ja niissä käytettävät työlaitteet? Hae meille kunnossapitomestariksi huolehtimaan kiinteistöistämme.

Kunnossapitomestari työskentelee kiinteistöjemme pihoilla ja yleisissä tiloissa sekä usein myös asukkaidemme kodeissa. Lumenauraukset, hiekoitukset, lehtien poistot ja muut pihan huoltotyöt ovat tässä työssä tyypillisiä tehtäviä. Imulakaisukoneet ovat kovassa käytössä keväästä syksyyn, kesäkuumalla työvälineenä on usein päältä ajettava ruohonleikkuri. Kunnossapitomestari myös tilaa koneiden määräaikaishuollot ja korjaukset.

Puusepän tai timpurin taidoista on myös suuri apu, sillä kunnossapitomestari hoitaa muun muassa kaapistojen, saunatilojen, ovien ja ikkunoiden uusimis- ja korjaustöitä. Laatoitus- ja maalaustaidot ovat myös hyvä lisä osaamiseesi. Hitsaus- ja metallitöitäkin saattaa silloin tällöin löytyä.

Tarvittaessa kunnossapitomestari osallistuu myös kiinteistönhoitajan monipuolisiin tehtäviin. Kokemuksen kartuttua arvostamme valmiutta osallistua huoltopäivystykseen.

Edellä kuvattuja töitä pääset toteuttamaan monipuolisesti taidoistasi riippuen tai painottuen vain tiettyihin tehtäviin. Työmenetelmät ja -välineet kehittyvät, ja henkilökuntamme voi halutessaan kouluttautua työn ohessa. Me Hekalla haluamme pitää kiinni osaajistamme, ja kannustammekin henkilökuntaamme etenemään urallaan yhtiön sisällä.

Eduksi on vähintään kahden vuoden kokemus kiinteistönhoitoalasta. Kiinteistönhoitajan ammattitutkinto olisi suotavaa, mutta jos taidot ovat kohdillaan, voi tutkinnon suorittaa myös työn ohessa. Työturvallisuus-, tulityö- ja tieturvakortit luetaan eduksi.

Ihmisläheinen työ, jossa käydään usein myös asukkaidemme kodeissa, vaatii pelisilmää ja huumorintajua. Toivomme myös hyvää yhteistyökykyä, myönteistä asiakaspalveluasennetta, tietoteknisiä perustaitoja, halua itsensä kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa on mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen. Meillä on monipuolisia työsuhde-etuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit. Panostamme työhyvinvointiin ja henkilöstön henkiseen ja fyysiseen jaksamiseen monin tavoin, esimerkiksi tukemalla liikuntaharrastuksia ja tarjoamalla hierontaedun sekä liukuvan työajan järjestelyt. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa petri.leipajoki@hekaoy.fi puh 09 5767 3705

Työ tulisi aloittaa mahdollisimman pian.

Hakuaika päättyy 30.4.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta.


Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 50 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla.

Hekalla on viisi aluetoimistoa eli Hekan etelän, idän, kaakon, koillisen ja lännen toimistot, jotka vastaavat Hekan kohteiden isännöinnistä ja huollosta sekä asiakaspalvelusta. Yhtiön talous- ja henkilöstöhallinto sekä erityisasuntojen hallinnointi on keskitetty pääkonttorille, joka ohjaa toimistojen toimintaa sekä vastaa vuokratalojensa pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta.

Hekassa työskentelee yli 650 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka.

Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.
WWW-osoitehttp://www.hekaoy.fi
Yhteystiedot09 5767 3705, petri.leipajoki@hekaoy.fi
Työpaikan osoite00810 HELSINKI
PalkkausTES
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.04.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.hekaoy.fi/fi/tyopaikat?rmpage=job&rmjob=249&ref=
Ilmoitus jätetty07.04.2021
Ilmoitusnumero10692641
Työnantajan viite862346249

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin