Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja

Helsingin kaupungin asunnot oy Helsinki

Heka Etelä Oy on Helsingin kaupungin asunnot Oy:n (Heka) omistama alueellinen isännöinti- ja huoltoyhtiö. Yhtiömme noin 110 työntekijää huolehtivat alueemme noin 17 000 asukkaan laadukkaasta ja sujuvasta asumisesta.

Haemme siivoojaa vakituiseen tehtävään.

Siivoojan työhön kuuluu muun muassa kiinteistöjen yleisten tilojen (porrashuoneet, kellaritilat, saunat, pesulat ja muut vastaavat tilat) päivittäissiivous.

Edellytämme soveltuvaa siivouksen peruskoulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Odotamme myös hyvää yhteistyökykyä, myönteistä asiakaspalveluasennetta, halua itsensä kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa on mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen. Meillä on hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja virikesetelit. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Työ tulisi aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa anne-mari.lammila@hekaoy.fi

Hakuaika päättyy 31.10.2019. Jätä hakemuksesi Hae paikkaa -linkin kautta.
Helsingin kaupungin asunnot Oy (Heka) on Helsingin kaupungin omistama yhtiö. Heka on noin 48 000:lla Helsingissä sijaitsevalla ara-vuokra-asunnollaan Suomen suurin vuokranantaja. Noin 15 prosenttia helsinkiläisistä asuu Hekalla.

Heka-konserni muodostuu Helsingin kaupungin asunnot Oy -nimisestä emoyhtiöstä ja viidestä alueyhtiöstä: Heka Etelä Oy, Heka Itä Oy, Heka Kaakko Oy, Heka Koillinen Oy ja Heka Länsi Oy.

Alueyhtiöt vastaavat Hekan asuntojen isännöinnistä, huollosta ja asukkaiden asiakaspalvelusta. Konsernin talous- ja henkilöstöhallinto on keskitetty emoyhtiölle, joka ohjaa alueyhtiöiden toimintaa sekä vastaa vuokratalojensa pääomatalouden hallinnasta ja sen suunnittelusta.

Heka-konsernissa työskentelee yli 600 asumisen ammattilaista. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat kiinteistöhuolto ja siivous. Heka on savuton työpaikka.

Lue lisää Hekasta osoitteesta www.hekaoy.fi.
WWW-osoitehttp://www.hekaoy.fi
YhteystiedotAnne-Mari Lammila 09 57673380
anne-mari.lammila@hekaoy.fi
Työpaikan osoite00550 HELSINKI
Palkkaus1877,26 kk
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa1.11.2019 tai sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.10.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.hekaoy.fi/fi/tyopaikat?rmpage=job&rmjob=91
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10072899
Työnantajan viite132291

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin