Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erikoistuva lääkäri

Helsingin kaupunki Helsinki

Sosiaali- ja terveystoimiala, Laakson sairaala


Helsingin sosiaali- ja terveystoimi on alan johtava toimija ja uudistaja Suomessa. Kannustamme kaupunkilaisia ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä sekä turvaamme avunsaannin sitä tarvitseville. Palvelukokonaisuuksiamme ovat perhe- ja sosiaalipalvelut, sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut sekä terveys- ja päihdepalvelut. Näiden toimintaa tukee keskitetty hallinto.
Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin kuuluvat Helsingin sairaala, neljä eri palvelualuetta sekä selvitys, arviointi ja sijoitus -toiminta.

Tehtävän kuvaus: Haemme erikoistuvia lääkäreitä 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Erikoistuvan lääkärin eripituisia sijaisuusjaksoja on tarjolla ympäri vuoden.

Toimit osastolla osaavan moniammatillisen tiimin jäsenenä. Tutkit ja hoidat potilaita itsenäisesti erikoislääkäreiden ohjauksessa ja valvonnassa. Olemme panostaneet erityisesti erikoislääkäritukeen ja ohjaukseen, et jää yksin! Työhösi kuuluu päivystysvelvollisuus osastoilla.

Hyvä perehdytys on startti meillä työskentelyyn. Tarjoamme sinulle paljon talon sisäistä koulutusta; huippusuositut tiistaimeetingit, referaatit, pienryhmäopetukset sekä kinkerit. Talon ulkopuolisiin koulutuksiin kannustetaan myös osallistumaan. Tässä työpaikassa opit paljon, onpa tuleva erikoisalasi mikä tahansa. Tarvittaessa myös työsuhdeasunto järjestyy.

Laakson sairaala on suurin kaupunginsairaalan yksikkö. Osastoja on 12 ja sairaansijoja 302. Osastot ovat profiloituneet akuuttiin geriatriaan, sisätauteihin ja kuntoutukseen. Meillä on myös 2 traumakuntoutusosastoa, 2 AVH-potilaiden jatkokuntoutusosastoa, infektiopotilaiden akuutti kohorttiosasto ja vaikeiden haavojen hoitoon erikoistunut osasto, jossa saa palvelua haavahoidon erityispätevyyteen. Laakson sairaalaan kuuluu myös akuuttigeriatrinen osasto Haartmanin sairaalassa.

Toimintamme ydin on potilaan hyvä diagnostiikka, kokonaisvaltainen hoito ja aktiivinen kuntoutus. Henkilökuntamme kehittää aktiivisesti potilasprosesseja. Tavoitteenamme on potilaan paras mahdollinen hoito ja asiakaskokemus.

Teemme tiivistä yhteistyötä kotisairaalan, kotihoidon, HUS-Haartmanin päivystyksen ja päivystysosastojen sekä muiden HUS:n osastojen kanssa. Osastojen potilasvaihto on vilkasta ja hoitoajat ovat jatkuvasti lyhentyneet.

Kaupunginsairaalalla on erikoislääkärikoulutusoikeudet mm. geriatriaan, sisätauteihin ja yleislääketieteeseen. Meiltä saa reunakoulutusta myös monille muille erikoisaloille (esim. työterveyshuolto, ihotaudit, keuhkosairaudet jne.).

95 % Laakson sairaalassa työskennelleistä erikoistuvista lääkäreistä suosittelisi tätä paikkaa ystävälleen.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti helsinkirekry.fi kautta.Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa

Kelpoisuusehto: Suomessa laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
WWW-osoitehttps://www.hel.fi/rekry/fi
Yhteystiedotyliläääri Kaisa Halinen, 050 305 6448, kaisa.halinen@hel.fi
Työpaikan osoiteLääkärinkatu 8, 00250 HELSINKI
PalkkausLS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimu
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, kokopäivätyö, 38 h 15 min viikossa
Työn kesto6 - 12 kk, 31.05.2020
Haku päättyy14.06.2019 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=72003&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967651
Työnantajan viite7-1120-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin