Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Erityisluokanopettaja, viittomakielinen opetus

Helsingin kaupunki Helsinki

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Pitäjänmäen peruskoulu


Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Helsingin kasvatus ja koulutus on alallaan Suomen suurin ja monipuolisin. Järjestämme helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaan sivistystyön toimintaa. Asiakkaita meillä on 90 000, toimipaikkoja yli 700 ja työntekijöitä 13 000.
Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan mahtavaan joukkoomme!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii

Tehtävän kuvaus: Kehitämme kouluissamme jatkuvasti pedagogiikkaa, oppimisympäristöjä ja toimintakulttuuria. Hyödynnämme koko kaupunkia kaikenikäisten oppimisen tilana. Digitaalinen teknologia mahdollistaa ja rikastuttaa oppimista. Kouluissamme on monenlaisia oppijoita. Tuemme yhteisöllistä ja yksilöllistä oppimista perustuen jokaisen oppijan vahvuuksiin. Arvostamme jokaista yksilönä. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule luomaan kanssamme maailman vaikuttavinta paikkaa oppia!

Erityisluokanopettaja työskentelee 4.-6.luokan opetusryhmässä, jossa opetuskieli on viittomakieli. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa viittomakielen taitoa.

Viittomakielisten ja huonokuuloisten oppilaiden opettajat tekevät tiivistä yhteistyötä opetuksen järjestämiseksi.

Pitäjänmäen peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu, jolla on pitkät perinteet alueen lähikouluna. Koulumme on hyvin monimuotoinen. Perusopetuksen luokka-asteiden 1-9 lisäksi koulussamme järjestetään 11-vuotista perusopetusta kuulovammaisille oppilaille (kuusi opetusryhmää). Lisäksi koulussa on neljä alueellista erityisluokkaa ja yksi tuettu erityisluokka. Oppilaita Pitäjänmäen peruskoulussa on noin 500. Koulussamme voi myös opiskella seitsemänneltä luokalta alkaen painotetussa opetuksessa (liike, tanssi ja ilmaisu -painotus).

Pitäjänmäen hyvähenkisessä peruskoulussa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen osaavassa ja innostavassa työyhteisössä. Opetuksen integraatio sekä tvt-taitojen kehittäminen näkyvät vahvasti arjessamme.

Työotteemme on inklusiivinen.

Tehtävä on ollut aikaisemmin haettavana työavaimella 5-1572-19. Aikaisemmin tehtävää hakeneet otetaan huomioon ilman eri hakemusta.


Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä

Kelpoisuusehto: Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.


Lisäksi edellytämme: hyvää viittomakielen taitoa, sillä opetus tapahtuu viittomakielellä.


Luemme eduksi: hyvät Tvt- ja digitaidot.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
WWW-osoitehttps://www.hel.fi/rekry/fi
Yhteystiedotrehtori Katriina Aaltio, 09 310 80937, katriina.aaltio@hel.fi
Työpaikan osoiteViinenkuja 6, 00370 HELSINKI
PalkkausOVTES Kunnallinen opetushenkilöstön vir
Työ alkaa01.08.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto6 - 12 kk, 31.07.2020
Haku päättyy31.05.2019 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=71984&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty16.05.2019
Ilmoitusnumero9967657
Työnantajan viite5-1913-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin