Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtava sosiaalityöntekijä

Helsingin kaupunki Helsinki

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys.

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Johtavana sosiaalityöntekijänä toimit ensilinjan ja mielialahäiriöpalveluiden sosiaalialan henkilöstön hallinnollisena ja ammatillisena esihenkilönä. Mielialahäiriöpalveluissa on 13 sosiaalityöntekijän ja kaksi sosiaaliohjaan vakanssia. Ensilinjan palveluissa on kolme sosiaalityöntekijän vakanssia.

Teet terveyssosiaalityön ohella sosiaalihuoltolain edellyttämiä tehtäviä ja niihin liittyvää päätöksentekoa (muun muassa palvelutarpeen arvio, täydentävä ja ehkäisevä toimeentulotuki, kuntouttavan työtoiminnan polut).

Vastaat sosiaalityön osalta psykiatrisen erikoissairaanhoidon potilastyön sekä sosiaalihuoltolain mukaisen asiakastyön johtamisesta ja organisoinnista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen toiminnan kehittäminen, seuranta ja arviointi yhdessä mieliala- ja ensilinjan palveluiden linjajohdon kanssa. Työsi on liikkuvaa ja tapahtuu neljässä avohoidon toimipisteessä: Vuosaari, Malmi, Kalasatama ja Laakso sekä Auroran sairaalan alue. Työ ei edellytä auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta ja alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-238-20. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme: joustavaa ja kehittämismyönteistä asennetta, kykyä huomioida ja hallita useita eri kokonaisuuksia samanaikaisesti sekä valmiutta liikkuvaan työhön eri puolilla Helsinkiä sijaitsevissa toimipisteissä.

Luemme eduksi: kokemuksen sosiaalityön esimiestehtävistä, psykiatrisen sosiaalityön tuntemuksen ja kokemuksen sosiaalihuoltolain mukaisesta päätöksenteosta.
YhteystiedotVs. psykososiaalisen työn päällikkö Milla Syvänperä, p. 09 310 49024, milla.syvanpera@hel.fi
Työpaikan osoiteSoidinkuja 4-6 A, 00700 HELSINKI
Palkkaus3663,32€/kk
Työ alkaa1.9.2020 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.07.2020 klo 16:00
Jätä hakemushttps://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=SOTE-02-238-20
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396149
Työnantajan viiteSOTE-02-238-20

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

26 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin