Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Johtotietopalvelun hoitaja

Helsingin kaupunki Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala, Alueiden käyttö ja -valvonta -yksikkö


Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Palvelut ja luvat -palvelukokonaisuus vastaa kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalveluista, kaupunkimittauksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista sekä pysäköinninvalvonnasta ja pysäköintipalveluista.

Tehtävän kuvaus: Kaupunkiympäristön asukas- ja yrityspalvelut vastaa toimialan asiakaspalvelusta, välittää asuntoja, hoitaa asumisen viranomaispalveluja sekä ohjaa ja valvoo yleisten alueiden käyttöä.

Haemme alueiden käyttö ja -valvonta -yksikköön JOHTOTIETOPALVELUN HOITAJAA

Tehtävänäsi on johtokarttaan ja muihin maanalaisiin karttatietoihin liittyvät asiakaspalvelutehtävät mm. johtoselvitykset kaivuu-, kairaus- ja louhintatöitä varten, kaivuilmoitukseen liittyvät asiakaspalvelutehtävät ja maalämpökaivojen rakennettavuusselvitykset.

Olet asiakaspalvelulähtöinen ja sinulla on kokemusta johtokartoituksista sekä yleistuntemusta kaivuutöistä. MicroStation-ohjelmiston käyttökokemus katsotaan eduksi.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävään vakinaisesti valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Kelpoisuusehto: Maanmittausalan perustutkinto, kartoittajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
WWW-osoitehttps://www.hel.fi/rekry/fi
Yhteystiedotyksikön päällikkö Antti Mäkinen, 310 39748, antti.makinen(at)hel.fi, 040 7748860
Työpaikan osoiteSörnäistenkatu 1, 00580 HELSINKI
Palkkaus2219,81
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 36 h 45 min/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.07.2019 klo 16:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=72776&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998863
Työnantajan viite6-108-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin