Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Päätoiminen tuntiopettaja, luokanopetus

Helsingin kaupunki Helsinki

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Vesalan peruskoulu


Maailman vaikuttavin paikka oppia!

Helsingin kasvatus ja koulutus on alallaan Suomen suurin ja monipuolisin. Järjestämme helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaan sivistystyön toimintaa. Asiakkaita meillä on 90 000, toimipaikkoja yli 700 ja työntekijöitä 13 000.
Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan mahtavaan joukkoomme!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja @HelsinkiOppii

Tehtävän kuvaus: Kehitämme kouluissamme jatkuvasti pedagogiikkaa, oppimisympäristöjä ja toimintakulttuuria. Hyödynnämme koko kaupunkia kaikenikäisten oppimisen tilana. Digitaalinen teknologia mahdollistaa ja rikastuttaa oppimista. Kouluissamme on monenlaisia oppijoita. Tuemme yhteisöllistä ja yksilöllistä oppimista perustuen jokaisen oppijan vahvuuksiin. Arvostamme jokaista yksilönä. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule luomaan kanssamme maailman vaikuttavinta paikkaa oppia!

Haemme valmistavan luokan opettajaa Vesalan peruskoulun osaavaan ja ammatilliseen joukkoon. Jos sinulta löytyy yhteistyökykyä, valmiutta yhteisopettajuuteen ja intoa olla mukana osaavassa työyhteisössämme, olet oikea ope. Arvostamme myös ratkaisukeskeisyyttä ja oppilaiden vahvuuksien huomioimista positiivisin menetelmin. Vesalan peruskoulun Sakara 5 rakennus on peruskorjattu 2015 ja laajennusosa valmistuu elokuussa 2019.

Tehtävä saattaa jatkua kevään 2020.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä

Kelpoisuusehto: Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon. Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote. Hakemusasiakirjat ovat julkisia, eikä niitä palauteta. Ks. laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.Luemme eduksi: erinomaiset yhteistyötaidot.


Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.
WWW-osoitehttps://www.hel.fi/rekry/fi
Yhteystiedotvirka-apulaisrehtori Niina halonen-Malliarakis, 09 310 89390, niina.halonen-malliarakis@hel.fi virka-apulaisrehtori Mimmi Veskoniemi, 09 310 21838, mimmi.veskoniemi@hel.fi
Työpaikan osoiteSakara 5, 00940 HELSINKI
PalkkausOVTES Kunnallinen opetushenkilöstön vir
Työ alkaa02.09.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk, 31.12.2019
Haku päättyy27.08.2019 klo 12:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.erekryhelsinki.fi/JobsDescription.asp?AD_ID=74013&L=1&Z=H
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061964
Työnantajan viite5-3132-19

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin